معرفی کتاب| زندگی پس از گوگل، سقوط کلان داده و ظهور اقتصاد بلاکچین

معرفی کتاب| زندگی پس از گوگل، سقوط کلان داده و ظهور اقتصاد بلاکچین
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۴۰۰

کتاب «زندگی پس از گوگل: سقوط کلان داده و ظهور اقتصاد بلاکچین»، اثر جورج گیلدر (George Gilder) در سال ۲۰۱۸ توسط انتشارات دروازه رگنری (Regnery Gateway) به چاپ رسیده است.

به گزارش گرداب - امروزه گوگل حاکم جهان است و سیستمی را ایجاد کرده است که بر اطلاعات تمرکز دارد نه امنیت فردی. پایگاه داده عظیمی از اطلاعات که توسط گوگل گردآوری شده است با ظهور اینترنت آغاز شد و از آن زمان تاکنون پیوسته گسترش یافته است. این داده‌ها همه چیز از کتاب‌ها و زبان‌ها تا نقشه‌ها و حتی چهره‌هایی را که از طریق نرم افزار تشخیص چهره شناخته می‌شوند شامل می‌شود.

حریم خصوصی با مدل کسب و کار گوگل ناسازگار است، زیرا این شرکت می‌خواهد بدون توجه به حریم شخصی افراد به همه اطلاعات دسترسی داشته باشد. گوگل یک مرکز متمرکز ایجاد کرده است که امنیت فردی در اولویت آن‌ها نیست. با این حال، رمزنگاری و بلاکچین به افراد این امکان را می‌دهد تا از داده‌های خود به صورت غیر متمرکز محافظت کنند که به طور بالقوه می‌تواند سیستم شلوغ ذخیره سازی داده‌های گوگل را از هم تفکیک کند.

تقریباً تمام درآمد گوگل از تبلیغات به دست می‌آید، بنابراین شما به جای پرداخت هزینه برای استفاده از گوگل با وقت و توجه خود هزینه گوگل را می‌پردازید. تبلیغات برای اکثر مردم آزاردهنده است، به همین دلیل است که مسدود کردن تبلیغات بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، ۱۰۲ درصد افزایش داشته است.

جورج گیلدر، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز می‌گوید می‌توانید امروز از اینترنت خداحافظی کنید چرا که به زودی مدل فعلی محتوای رایگان با تبلیغات آنلاین از بین میرود. به این دلیل ساده که هیچکس نمیخواهد تبلیغات آنلاین را ببیند.

گیلدر خوانندگان را به سفری درخشان و پر سر و صدا در آینده‌ای بسیار نزدیک می‌برد، که در آن اینترنت با لایه جدید تراکنش بیت کویین-بیت گلد جایگزین هرزنامه‌ها با پرداخت‌های خرد یکپارچه می‌شود و استاندارد جدیدی برای پول جهانی ارائه می‌شود. فناوری بلاک چین راه جدیدی را برای امنیت شخصی ایجاد کرده است که سیستم قدیمی گوگل را به چالش می‌کشد.

گیلدر، بنیانگذار موسسه دیسکاوری در سیاتل، سابقه طولانی در رد مفاهیم متداول در مورد نحوه عملکرد جهان دارد. کتاب پیشگامانه وی ثروت و فقر (۱۹۸۱) این ایده را که سرمایه‌داری ناشی از حرص و آز است بررسی می‌کند.

کتاب وی در مورد انقلاب ریزتراشه‌ها Microcosm (۱۹۹۰)، قانون مور را تصویب کرد، و در کتاب جدید او، قانون بل است که مورد بحث قرار می‌گیرد. این قانون که به نام مهندس گوردون بل از شرکت Digital Equipment Corporation نامگذاری شده است، بیان می‌کند که هر دهه معماری جدیدی برای پردازش رایانه ارائه می‌شود.

گیلدر استدلال می‌کند این چیزی است که در حال حاضر در حال رخ دادن است: معماری جدیدی برای مدیریت داده‌ها و اطلاعات در حال شکل گیری است که امپراتوری گوگل را به لرزه در می‌آورد..

بلاکچین راه حل آینده است، نه تنها به این دلیل که از داده‌های کاربر محافظت می‌کند بلکه به این دلیل که به هر کاربر اجازه دسترسی ایمن و فوری به داده‌ها را می‌دهد.

پایگاه داده بلاک چین در هیچ مکان خاصی ذخیره نمی‌شود. هیچ نسخه متمرکز از اطلاعات (مانند مرکز داده دالس گوگل) برای نفوذ هکر وجود ندارد. در عوض، میزبان میلیون‌ها رایانه به طور همزمان اس، مانند صفحه گسترده‌ای که در سراسر شبکه تکراری است و داده‌های آن به طور مداوم به روز می‌شوند و برای همه افراد در شبکه قابل دسترسی است.

نام کتاب: «زندگی پس از گوگل: سقوط کلان داده و ظهور اقتصاد بلاکچین»
نام اصلی: Life After Google: The Fall of Big Data and the Rise of the Blockchain Economy
نویسنده: جورج گیلدر (George Gilder)
ناشر: دروازه رگنری (Regnery Gateway)
سال چاپ: ۲۰۱۸