Gerdab.IR | گرداب

معرفی کتاب| کنترل دسترسی برای اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری + دانلود فایل

معرفی کتاب| کنترل دسترسی برای اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری + دانلود فایل
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۴۰۱

اینترنت اشیا (IoT) و سیستم‌های فیزیکی سایبری (CPS)، امکان اتصال و ارتباط دنیای فیزیکی و دیجیتالی را فراهم می‌کنند و طیف وسیعی از برنامه‌های کاربردی هوشمند را در بخش‌های مختلف؛ از تولید، حمل و نقل و انرژی گرفته تا پزشکی، ساختمان‌سازی و دیگر موارد ارائه می‌دهند.

"پایگاه رسانه ای گرداب جهت اطلاع و افزایش دانش و سواد فضای مجازی مخاطبان خود و به ویژه دانشجویان، پژوهشگران و تصمیم گیران، کتاب‌هایی را در این عرصه معرفی می‌‎کند. بدیهی است انتشار این مطالب، لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست."

به گزارش گرداب، این مدل‌های کاربردی و امیدوار‌کننده که اغلب به جای یک‌دیگر استفاده می‌شوند، بسیاری از دستگاه‌های هوشمند را به هم مرتبط می‌سازند تا از داده‌های جمع‌آوری شده از محیط برای پاسخ به نیاز‌های کاربران استفاده شود. سیستم فیزیکی سایبری، مستلزم یک اکوسیستم پویاست و اینترنت اشیا از آن حمایت می‌کند. این سیستم‌ها غنی از داده‌ها هستند و هم‌چنان داده‌های جدید را جمع‌آوری می‌کنند تا جنبه‌های زندگی بشر هوشمندتر شود.

کتاب «مدل‌ها و ساختار‌های کنترل دسترسی برای اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری» به جنبه‌های امنیت سایبری موجود و در حال رشد می‌پردازد.

این کتاب انواع راه حل‌های کنترل دسترسی مفهومی، نظری و بنیادی را معرفی می‌کند. هدف نویسندگان از نوشتن این کتاب، ارائه یک دیدگاه کلی و روشی کاربردی برای حل مشکلات کنترل دسترسی در اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری بوده است.

نویسندگان به انواع ساختار‌ها، چارچوب‌ها، مدل‌های کنترل دسترسی، نحوه پیاده‌سازی و موارد استفاده در حوزه‌های مختلف اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری می‌پردازند. آن‌ها درباره راه حل‌های کنترل دسترسی اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری‌ای که مهم‌ترین بخش‌های صنعت از جمله خدمات وب آمازون و پلتفرم ابری گوگل از آن استفاده می‌کنند، بحث کرده‌اند.

این کتاب هشت فصل دارد و با مقدمه شروع شده و با یک نتیجه‌گیری تمام می‌شود. در فصل اول که مقدمه است، نویسندگان الزامات برای کنترل دسترسی در اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری را ارائه می‌دهند. فصل دوم به ساختار‌های مبتنی بر کنترل دسترسی که از اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری پشتیبانی می‌کنند می‌پردازد.

فصل سوم درباره چارچوب‌های مجاز برای اکوسیستم‌های هوشمند و مرتبط بحث کرده و در فصل بعد به مدل‌های کنترل دسترسی در خدمات ابری اینترنت اشیا پرداخته می‌شود. در فصل‌های پنجم، ششم و هفتم به ترتیب اطلاعاتی درباره ارتباط امن با اشیاء مجازی، کنترل دسترسی مبتنی بر ویژگی برای حمل و نقل هوشمند و کنترل دقیق ارتباطات اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری ارائه می‌شود.

فصل آخر نیز یک نتیجه‌گیری از مباحث ارائه شده و برنامه‌هایی که در آینده باید اجرا شوند، در اختیار خواننده قرار می‌دهد.

این کتاب برای کمک به افرادی که در زمینه علم کامپیوتر و امنیت سایبری فعالیت می‌کنند از جمله محققان، دانشگاهیان و دانشجویان طراحی شده است. در کل، افرادی که علاقه به مطالعه درباره سیستم‌های فیزیکی سایبری، اینترنت اشیا، حریم خصوصی و جنبه‌های امنیتی دارند نیز می‌توانند از این کتاب بهره ببرند. به دلیل جامع بودن این کتاب و سازماندهی مناسب و مرتب فصل‌ها، خوانندگان اطلاعات کاملی درباره ساختار‌های پیشرفته کنترل دسترسی و مدل‌های امنیتی برای اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری به دست خواهند آورد.

عنوان کتاب: مدل‌ها و ساختار‌های کنترل دسترسی برای اینترنت اشیا و سیستم‌های فیزیکی سایبری
عنوان اصلی: Access Control Models and Architectures For IoT and Cyber Physical Systems
نویسندگان: ماناک گوپتا (Maanak Gupta)، اسمریتی بهات (Smriti Bhatt)، اسما حسن الشهری (Asma Hassan Alshehri) و راوی ساندو (Ravi Sandhu)
سال انتشار: ۲۰۲۲
ناشر: Springer

دانلود کتاب