با گذشت زمان همین طور بر مشکلات امنیتی این شبکهها افزوده میشود زیرا حجم بالای اطلاعاتی که کاربران این شبکهها به اشتراک میگذارند صاحبان این شبکههای صهیونیستی را بر آن داشته است که تغییری چالش برانگیز در ذخیره سازی این منابع عظیم جاسوسی دهند.
به گزارش گرداب به نقل از بیسیدبلیو، انسان بهراحتی فراموش میکند که چه مقدار زمان صرف شبکههای اجتماعی مختلف میکند؛ همچنین به راحتی فراموش میکند که چگونه به آسانی اطلاعات بسیاری را بر روی شبکههای اجتماعی به اشتراک میگذارد، اطلاعاتی که آینده، حریمشخصی و حتی امنیتش را به راحتی به مخاطره میافکند.
به اشتراکگذاری اطلاعات، خطرات مختلفی را برای انسان به دنبال دارد که از جمله آنها میتوان به دزدی اطلاعات فردی و تخریب وجه اجتماعی و حرفهای فرد اشاره کرد.
به زعم این گزارش، یکی از واضحترین مشکلات شبکههای اجتماعی این است که بسیاری از مردم فراموش میکنند که به چه کسانی اجازه دادهاند که اطلاعات آنها را مشاهده نمایند. یک فرد ممکن است مدتی قبل، فردی را به لیست دوستان خود اضافه کرده باشد که به او را نمیشناخته است و از روی بیدقتی و یا حتی با آگاهی کامل، به او اجازه دسترسی و دیدن اطلاعات فردیش را داده باشد.
ولی موضوع اصلی این است که او این مطلب را فراموش کرده است که همین چرخه برای آن فرد نیز و جود دارد و هستند افرادی که به راحتی به اطلاعات کاربر دسترسی دارند ولی او خود از این مطلب بیخبر است و یا به مشکلات آن نیاندیشیده است.
در نگاه جدیتر به این موضوع، اطلاعات شخصی شما به آسانی میتواند در این شبکهها به اشتراک گذاشته شود و کافی است یک هکر با جمع آوری این اطلاعات و هک کردن ایمیلهایتان به هر گونه اطلاعات حساسی که میخواهد دست یابد. یکی از سادهترین کارهایی که این هکرها میتوانند با دستیابی به این اطلاعات انجام دهند، هک کردن حسابهای بانکی است.
اطلاعاتی که در توییتر و دیگر شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته میشوند را هیچگاه نمیتوان به طور کامل پاک کرد. یکی از شواهد این مطلب توییت شدن دوباره توییتهایی است که یک فرد در شبکه توییتر به اشتراک گذاشته میشود. حتی اگر زمانی کاربری حساب توییتر خود را حذف کند، توییتهایی ایجاد شده همواره در حافظه توییتر موجود هستند و از این طریق میتوان به اطلاعات وی تا قبل از حذف حساب او دست یافت.
بزرگترین خطر این شبکهها زمانی متوجه انسان میشود که وی با استفاده از اپلیکیشنهای گوشی همراه به این شبکهها متصل شود. با انجام این کار وی علاوه بر موارد ذکر شده؛ خطر مکانیابی را به آن افزوده است. این خطر هنگامی به بالاترین درجه خود میرسد که یک بدافزار نیز از طریق این شبکهها داخل گوشی هوشمند، تبلت، آیپد و... کاربر شود.
شما حتی اختیار اطلاعاتی که بر روی گوشیتان موجود است و حتی بدون اینکه آنها را به اشتراک بگذارید را نیز ندارید. واردشدن بدافزارها نه تنها برای شما بلکه برای سایر دوستانی که تنها در لیست تماسهای شما هستند نیز میتواند خطرناک باشد.
با گذشت زمان همین طور بر مشکلات امنیتی این شبکهها افزوده میشود زیرا حجم بالای اطلاعاتی که کاربران این شبکهها به اشتراک میگذارند صاحبان این شبکههای صهیونیستی را بر آن داشته است که تغییری چالش برانگیز در ذخیرهسازی این منابع عظیم جاسوسی دهند.
حرکت آنها به سمت ذخیره سازی اطلاعات در پلتفورم ابر دو جنبه دارد. یک جنبه ظاهری و گول زننده آن، در واقع دسترسی سریع به این شبکهها از هرکجای جهان است؛ اما جنبه مهم امنیتی آن که اکثر افراد از آن ناآگاه هستند امنیت بسیار پایین و در دسترس بودن این اطلاعات در هر گوشهای از جهان است.
نکتهای که بسیاری از کارشناسان آیتی نیز بدان اذعان دارند؛ جالب است که در اینجا به گفتههای استیو ووزنیاك، همكار بنیانگذار اپل، و نگرانیهایش در زمینه كاربرد فناوری ذخیرهسازی ابری و مسائل مربوط به نقض حریم خصوصی در این سیستمها دقت کنیم: " من واقعاً نگران اطلاعاتی هستم كه به ابرها منتقل میشوند. فكر میكنم این اتفاق بسیار ناخوشایندی است. فكر میكنم قرار است مشكلات شدیدی در آینده به وجود آید. با فناوری ابری آدم مالك هیچ چیز نیست. همه چیز را به دیگری تفویض كرده است."
وی در ادامه میگوید: " من دلم میخواهد احساس كنم كه صاحب اموال خود هستم. بسیاری از مردم میگویند كه در واقع همه چیزشان روی كامپیوترشان است اما به نظر من هرچه اطلاعات بیشتری را به وب و ابر منتقل كنیم كنترل كمتری بر آنها خواهیم داشت."