سلاح های ممنوعه آمريكا؛

گفته‌ها و ناگفته‌هايي از هارپ تا بمب جنسی!

تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۳۹۰

پروژه هارپ، مكمل زميني طرح معروف "جنگ ستارگان" است كه به دليل ماهيت ويژه سيگنال انتشار خود مي تواند يك "سلاح نهايی" در اختيار آمريكا باشد.

گرداب- ساخت سلاح هاي فوق مدرن از دوران جنگ سرد و آغاز رقابت تسليحاتي بين آمريكا و شوروي سابق در دستور كار دو ابرقدرت شرق و غرب قرار گرفت.

هر دو ابرقدرت براي اينكه در اين مسابقه تسليحاتي از يكديگر عقب نمانند ميلياردها دلار صرف تحقيقات علمي و نظامي براي ساخت جنگ افزارهاي فوق مدرن كردند كه به دليل الزامات استراتژيك، بسياري از اين پروژه ها فوق سري بوده و هيچ گونه اخبار و اطلاعاتي راجع به انجام آن نبايد به بيرون درز مي كرد.

با اين حال پس از پايان جنگ سرد و اتمام رقابت ژئو استراتژيك بين آمريكا و شوروي برخي از اسناد تحقيقات دفاعي محرمانه از هر دو طرف فاش شد و نشان داد كه دو ابرقدرت تا چه ميزان در فكر ساخت سلاح هايي بوده اند تا به حريف ضربه بزنند.

البته نا گفته نماند كه آمريكا حتي پس از پايان دوران جنگ سرد هم به تحقيقات خود در بسياري از حوزه هاي سابق ادامه داد و همه ساله بخش اعظمي از بودجه 60 ميلياردي تحقيقات دفاعي پنتاگون صرف تحقيقات پروژه هايي محرمانه مي شود كه قرار است مخوف ترين، پيچيده ترين و در عين حال كم كشتارترين سلاح ها را براي آمريكا توليد كنند.

"نيك بگيش"، يكي از دو مولف كتاب  "فرشتگان اين هارپ را نمي نوازند" در سال 1997 در مقاله اي در روزنامه واشنگتن پست آمريكا نوشت كه 40 درصد بودجه تجهيزات نيروي هوايي آمريكا پروژه هاي مخفي است. اين نويسنده مدعي شد كه اين پروژه ها آنقدر مخفي هستند كه حتي كنگره آمريكا نيز از ابعاد و زواياي آن بي خبر است.
در این نوشتار ، به معرفی برخی از سلاح های عجیب و نامتعارف می پردازیم.
 
هارپ  (HAARP)
بي گمان يكي از جنجالي ترين اين پروژه ها پروژه اي به نام "هارپ" است كه از   سال ۱۹۹۳ و برای بررسی و پژوهش درباره لایهٔ  آیونوسفير(Ionosphere) جو زمين  با استفاده از امواج رادیویی تاسیس شده‌ است.

البته آمريكا در اين پروژه مطالعاتي تنها نيست و كشورهايي ديگر چون روسيه، كانادا، ژاپن و اتحاديه اروپا نيز پروژه هايي را براي مطالعه هارپ در دست دارند.

كار اصلي هارپ مطالعه بر روسي لايه  "آيونوسفير" است .  اين لايه از ارتفاع متوسط  48 كيلومتري سطح زمين آغاز مي شود و تا ارتفاع 600 كيلومتري بالا مي رود. لايه آيونوسفير تشعشعات خطرناك "ماوراي بنفش" و "اكس ري" خورشيد را جذب كرده و مانند سقفي از ورود آنها به زمين جلوگيري مي كند تا زندگي بر روي كره زمين امكان پذير شود.

به دليل محيط الكتريكي موجود در آيونوسفير از اين لايه براي انعكاس امواج راديوئي به اطراف زمين نيز استفاده مي شود، اما تاثيرگذاري اين لايه از آنجا مي تواند بر روي زيست انسان در كره خاكي مضر باشد كه اين لايه بنا به هر دليلي دچار اختلال شود. اين تاثيرات گاه مي تواند آن قدر خطرناك شود كه زندگي انسان بر روي كره خاكي را به طور كامل مختل كند و كاري كه سيستم هارپ مي تواند انجام دهد، در واقع ايجاد تاثير مستقيم بر روي همين لايه محافظ زمين است كه  از نمونه هاي اين تاثيرات، مي توان به قرمز و گداخته شدن و يا ذره بيني نمودن لايه  اشاره كرد.

 اين پروژه كاري مشترك است كه از سوي نيروي دريايي و هوايي آمريكا به همراه دانشگاه آلاسكا در حال انجام است و طبق ادعاي آمريكا قرار است روي لايه " آيونوسيفر" جو زمين تحقيق كند، اما به گمان بسياري از ناظران اين پروژه مي تواند به عنوان يك سلاح مخوف در آيد و لايه فوقاني جو زمين را براي ايجاد تاثيرات اقليمي و زلزله در سطح زمين تحريك كند.

طبق گزارش هايي كه تا كنون درباره هارپ منتشر شده، در حال حاضر براي انجام اين پروژه ۱۸۰ برج آنتن آلومينیومی بر روی زمیني به مساحت 23 هزار متر مربع در آلاسکا نصب شده‌است. این آنتن‌ها امواج مافوق کوتاه  را با ۳٫۶ مگاوات تولید کرده و به یونوسفر می‌فرستند.
 
پس از اينكه در سال گذشته ميلادي هوگو چاوز رئيس جمهوري ونزوئلا كه يكي از منتقدان سرسخت آمريكا است، واشنگتن را متهم به به‌كارگيري سلاح هارپ و ايجاد زلزله مرگبار هاييتي كرد، بار ديگر موضوع استفاده از هارپ به عنوان يك سلاح ويرانگر براي ايجاد تغييرات اقليمي و زلزله و آتشفشان در مناطق مورد نظر، به سطح رسانه ها راه يافت .

از نظر باورمندان، پروژه  "هارپ"  مكمل زميني طرح معروف  "جنگ ستارگان" است كه به دليل ماهيت ويژه سيگنال انتشار خود مي تواند يك "سلاح نهايي" در اختيار آمريكا باشد.

آمريكا تا كنون درباره استفاده از هارپ به عنوان يك سلاح سياست سكوت را در پيش گرفته و اين خبر را تاييد يا تكذيب نمي كند و پرواضح است كه هدف اصلي واشنگتن از اين اقدام ايجاد "ابهام" به منظور بالا بردن امنيت ملي اين كشور است.

گفته مي شود روسيه نيز تاسيسات مشابه  تاسيسات آمريكا در آلاسكا در منطقه "نيژني نووگورود" دارد، اما دولت روسيه نيز همچون آمريكا در اين زمينه سكوت كرده است، اما روزنامه روسي پراودا در سال 2005 با انتشار گزارشي در اين باره نوشت كه تاسيسات روسيه حتي قدرتمندتر از تاسيسات آمريكا است.

گفتني است طبق تصويب سازمان ملل متحد استفاده از سلاح هاي الكترومغناطيس و نيز استفاده از فضا براي انجام تحقيقات نظامي ممنوع است اما دولت ها همانگونه كه بسياري قطعنامه هاي سازمان ملل و شوراي امنيت را نقض مي كنند مي توانند در اين زمينه نيز پنهان كاري هاي زيادي داشته باشند.

با وجود گزارش هاي متعدد درباره پروژه هارپ و استفاده از آن به عنوان يك سلاح كه عموما از سوي فعالان محيط زيست و نيز فعالان چپ در كشورهاي مختلف دنيا مطرح مي شود، اما كم نيستند كساني چون "جسي ونتورا" كه پروژه هارپ  و خبرسازي درباره آن را در قالب "تئوري توطئه " تحليل مي كنند و معتقدند كه استفاده از هارپ به عنوان يك سلاح، تنها ساخته و پرداخته ذهن هاي به شدت تخيلي و ضد آمريكايي است.

گفتني است تاكنون هیچگونه سند یا مدرک مستدل علمی درباره تاثیرات "هارپ" و ادعاهای مربوطه در مجامع علمی مطرح و یا منتشر نشده و بيشتر گزارش ها در اين باره در سطح رسانه ها بوده است. 
 
به نظر عده اي از كارشناسان، بحث ايجاد زلزله با استفاده از هارپ منتفي است و از نظر اين عده از كارشناسان هارپ صرفا توانايي اين را دارد كه گرماي بسيار زيادي را در يك گوشه از زمين ايجاد كند و باعث سوختگي پوسته اي از زمين شود.

اين گرما البته با زلزله بي ارتباط نيست، اما عامل اصلي زلزله نمي تواند باشد و تنها مي تواند آن را تحريك كند، البته برخي ديگر از كارشناسان بر اين باورند كه پروژه هارپ در صورت تكميل شدن مي تواند چنين تاثيراتي را در ايجاد زلزله در مناطق دلخواه داشته باشد.
 
روياي مشترك 2020
از نظر برخي كارشناسان رد پاي اصلي پروژه هايي چون هارپ را مي توان در پروژه اي بزرگ تر به نام "روياي مشترك 2020" ، سراغ گرفت. اين پروژه عنوان برنامه مطالعات نظامي و محرمانه آمريكا تا سال 2020 است كه هدف اصلي آن ساخت سلاح هايي با قدرت تاثيرگذاري گسترده است كه موضوع در اختيار گرفتن "دانش دما" و "كنترل انديشه" انسان ها به وسيله امواج الكترومغناطيس هدف اصلي آن است.

البته همان طور كه پيشتر نيز اشاره شد، تاكنون درباره پروژه هايي چون تاثيرات امواج الكترومغناطيس بر ذهن انسان و نيز دانش دما در كاربردهاي نظامي هيچ مدرك و سند علمي قابل استنادي نيست، اما برخي گزارش ها و نيز اظهارات برخي صاحب نظران درباره اين پروژه ها رسانه ها را درباره آن حساس ساخته است.

تحقق روياي مشترك 2020 براي آمريكا به اين معنا است كه اين كشور كنترل كامل شرايط اقليمي براي ايجاد تغييرات دلخواه در گوشه و كنار جهان و نيز توانايي تاثيرگذاري بر ذهن انسان ها به منظور ايجاد تاثرات دلخواه را خواهد داشت.

اين موضوع كمي رويايي به نظر مي رسد و بيشتر به فيلم هاي تخيلي هاليوودي مي ماند اما نبايد از ياد برد كه تنها 2 قرن پيش پرواز انسان در آسمان يك رويا بود و بسياري از تكنولوژي ها و پيشرفت هاي علمي امروز براي انسان هاي چند دهه پيش در حد فراتر از رويا قرار داشت و انسان هاي چند دهه پيش حتي تصور برخي پيشرفت هاي امروز بشر را در مخيله خود هم نداشتند.

با اين حال براي ارزيابي اين ادعاها بايد واقع گرا بود و از نگاه احساسي و بزرگ نمايي هاي اغواگر دوري كرد.
 
طبق بسياري از اسناد و شواهد وزارت دفاع آمريكا سالانه دهها ميليارد دلار صرف تحقيقات مي كند و وقتي چنين امكان مالي و علمي وجود دارد چرا نبايد تصور كرد كه بخشي از اين مطالعات كه براي ساخت سلاح ها و ابزارهايي بسيار پيشرفته است به صورت محرمانه انجام مي شود ؟

و اتفاقا از نظر برخي محققان حتي پروژه هايي چون هارپ ذيل پروژه اصلي "روياي مشترك 2020" دنبال مي شود و هدف آن در اختيار گرفتن كليد جو زمين از سوي آمريكا است.
 
 سلاح هاي الكترو مغناطيس
نور شدیدی ساطع می شود، در یک لحظه همه چیز در خاموشی فرو می رود، بوی سوختن وسائل الکتریکی در فضا می پیچد، پوشش سیمها سوخته و خطوط نازک تلفن قطع می شود و مهم تر از همه درون هیچ رایانه ای حتی  يك بیت اطلاعات باقی نمانده و در عین حال هیچ کس کوچکترین آسیبی ندیده است.

اين خصوصيات انفجار بمبي است كه از آن با عنوان "ويرانگر ترين سلاح و در عين حال با وجدان ترين آن" نام مي برند .

تاثيرات گسترده بمب الكترو مغناطيس تنها روي شبكه الكتريك است و به مدتي مشخص در يك شعاع تنظيم شده تمامي خطوط ارتباطي الكترونيك و مخابرات را قطع مي كند و دراين ويراني گسترده سايبري حتي يك انسان نيز تلف نمي شود .

 استفاده از امواج و خواص الكترومغناطيسي آنها سلاحي است كه به شكلي وحشتناك مؤثر واقع مي شود. دكتر "روزالي برتل" تاكيد دارد كه آمريكايي ها آزمايشات خود پيرامون اين گونه تسليحات را از چهل سال پيش پنهان از ديد همگان و با ناديده شمردن كنوانسيون هاي بين المللي آغاز كرده اند.

بدينسان، پروژه هاي متعددي شكل گرفته است كه عبارتند از: "آرگوس" (1958، Argus)، "استارفيش" (1962، Starfish)، "سولار پاورساتلايت"(1968و 1967، Solar Power Satellite)، "اسپيس شاتل اكسپريمنتز" (1985، Space Shuttle Experiments)، "مايتي اوكز" (1986، Mighty Oaks) و يا "ديزرت استورم" (1991، Desert Storm).

 تاثير گذاري بر ذهن انسان ها با استفاده از الكترو مغناطيس
ايده استفاده از امواج الكترو مغناطيسي براي تاثيرگذاري بر ذهن و روان انسان ها از دهه 1950 در آمريكا به وجود آمد. در سال 1952، دكتر "خوزه مانئول رودريگز دلگادو"، استاد اسپانيايي تبار فيزيك دانشگاه  "ييل" آمريكا، به اين مهم دست يافت كه مي توان با قرار دادن افراد در معرض برخي فركانس ها و انواع موج ها، بر رفتار احساسي آنها تأثير گذارد.

وي پس از انجام تحقيقات مقدماتي به همراه دكتر "رابرت بكر" موفق شد تا ثابت كند كه دو موج در كنار يكديگر قرار داده شده كه فركانس يكي از آنها تغيير يافته باشد، اثراتي به بار مي آورند كه براساس آنها مي توان عملكردهاي مغزي عميق انسان را از فاصله دور تحت كنترل درآورد.

در واقع، برخي امواج بسيار كوتاه (حدود 7 هرتز) مي توانند سبب پيدايش عناصري شيميايي در مغز شوند كه "طيف وسيعي از پاسخ هاي احساسي و يا عقلاني" را برمي انگيزند.
 
بمب جنسي

بمب جنسي نيز يكي ديگر از سلاح هاي ممنوعه اي است كه گزارش ها و اطلاعاتي درباره تحقيقات پنتاگون در زمينه ساخت آن به بيرون درز كرده است .

بر اساس اين گزارش ها پيشنهاد ساخت اين بمب از سوي پژوهشکده اوهایوی نیروی هوایی آمريكا ارائه شده است. گفته مي شود اين بمب حاوی مواد شیمیایی تحریک‌کننده نیروی جنسی سربازان دشمن است.

در صورت استفاده از اين بمب نظم آرايشي نيروهاي دشمن از هم گسيخته  شده و سربازان دشمن به دليل تحريك جنسي فوق العاده با همرزمان شان مشغول رابطه جنسي مي شوند .
 
در سال ۲۰۰۵ میلادی، شبکه بی‌بی‌سی بريتانيا براي نخستين بار گزارشي از تحقيقات راجع به ساخت اين بمب ارائه داد، اما همان گونه كه در ديگر سلاح هاي ممنوعه و مخفي نيز وجود دارد، ساخت اين بمب نيز تا كنون از سوي هيچ مرجع رسمي تاييد نشده است .  
 
منبع: عصر ايران