سایبر به جای جنگنده‌، ویروس به جای بمب!

تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۰

نتانیاهو هئیتی تشکیل داد که به "کمیته قومی سایبر" در این رژیم معروف شد و مهمترین وظیفه آن افزایش توانمندی سیستم دفاعی رژیم صهیونیستی در برابر حملات سایبری بود.

به گزارش گرداب به نقل از الجزیره، رژیم صهیونیستی به شدت در اندیشه استفاده از سلاح‌های الکترونیکی با توجه به تاثیرگذاری و آثار تخریبی برجای مانده از آن در کنار تسلیحات متعارف و متداول خود در جنگ‌های آینده استفاده کند تا هم آسیب‌های جانی آن کمتر باشد و هم برد آن از حملات نظامی بیشتر و سریع‌تر است.
 
به همین منظور "گادی افرون"، مدیر سابق حمایت و پشتیبانی از اطلاعات زیر ساختی رژیم صهیونیستی خواستار حمله به نیروهای خصم این رژیم با استفاده از جنگ‌های الکترونیک بر پایه اصل "سایبر به جای هواپیما؛ ویروس به جای بمب شد".
 
نیاز به احداث دایره‌ای برای حمایت و پشتیبانی و حمله در فضای سایبری
از سوی دیگر "ساموئل کینان"،‌ افسر سابق کمیته ارتباطات الکترونیک ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این کمیته اقدام به تحلیل و بررسی تهدیدات الکترونیک موجود علیه رژیم صهیونیستی است و به این نتیجه رسیده که نیاز به ایجاد یگان یا دایره‌ای برای حمایت و پشتیبانی و حمله در فضای سایبری شد، به‌ویژه که هم اکنون جهان به سمت جنگ‌های "استراتژیک و فعال و تاثیرگذار" پیش می‌رود.
 
منظومه‌های دفاعی
کینان در ادامه می‌افزاید که در جنگ‌های سایبری سه عرصه مد نظر است:
- جمع‌آوری اطلاعات
- حمله
- و دفاع

و این‌ها عرصه‌هایی است که ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد، حمایت و پشتیبانی بسیار خوبی از شبکه‌های خود ایجاد نماید و در عین حال حملات الکترونیک گسترده و فعالی را تدارک ببیند و راه‌اندازی کند.

وی در ادامه افزود: «به همین دلیل آنها در کمیته ارتباطات الکترونیک ارتش رژیم صهیونیستی و در مرکز گشودن رمزها و امنیت دایره‌ای به نام "دایره قرمز" تشکیل داده‌اند که بسان نیروهای هوایی دشمن عمل می‌کند و وظیفه آن آزمایش و تست سیستم‌های دفاعی رژیم صهیونیستی است.»
 
از سوی دیگر "حنان گرینبرگ"، خبرنگار نظامی رژیم صهیونیستی گفت که ده‌ها نظامی و افسر آکادمیک در رژیم صهیونیستی هر روز بر روی برنامه‌های دفاعی حمایت و پشتیبانی از اطلاعات در شبکه‌های نظامی فعالیت می‌کنند.»

یکی از افسران بلند پایه رژیم صهیونیستی که در گذشته منصب مهمی را در "دایره قرمز" احراز می‌کرد،‌ درباره این کمیته و عملکرد آن می‌گوید که مهم‌ترین وظیفه دایره قرمز مدرنیزه کردن بسیار سریع شبکه‌های موجود در رژیم صهیونیستی و ارائه جایگزین‌های دفاعی برای این‌ شبکه‌ها پیش از اقدام دشمن برای حمله به آن‌ها یا از بین بردن آنهاست و در این راستا از بین بردن نقاط ضعف این شبکه‌ها بالطبع از جمله مهم‌ترین وظایف نهاده شده برعهده دایره قرمز است، چون افراد شاغل در این دایره به خوبی می‌دانند که اگرچه حملات سایبری تلفات جانی به دنبال ندارند، اما زیان‌های ناشی از این حملات بسیار کلان‌تر و سنگین‌تر از حملات عادی نظامی است.
 
در می گذشته "بنیامین نتانیاهو"، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی کمیته‌ای را در این رژیم تشکیل داد که به "کمیته قومی سایبر" معروف شد، وی اعلام کرد که هدف اصلی این کمیته افزایش توانمندی‌های دفاعی رژیم صهیونیستی در حوزه مجموعه‌ها و سیستم‌های ساختارهای زیر بنایی در برابر حملات سایبری دشمنان است.
 
عرصه جدید جنگ
بی‌تردید در عرصه این‌گونه اقدامات نمی‌توان رژیم صهیونیستی را در جهان اولین برشمرد، بلکه پیش از تل‌آویو "باراک اوباما"، رئیس جمهوری آمریکا این تهدید را خطرناک‌ترین تهدید بر علیه امنیت ملی و اقتصاد ایالات متحده برشمرده بود.  

در سال گذشته وزارت دفاع آمریکا – پنتاگون – میدان و عرصه سایبر را عرصه جنگ‌های عصر کنونی معرفی کرده بود و در این وزارت‌خانه دایره‌ای برای مقابله با تهدیدات و خطرهای ناشی از سایبر به فرماندهی ژنرال بازنشسته "مایکل هایدن" تاسیس کرد.

به غیر از آمریکا که خود را در این‌ عرصه فعال کرده است، باید از کشورهایی چون فرانسه و آلمان و انگلیس نیز یاد کرد که در این راستا گام برمی‌دارند.

در مقابل چین از این عرصه به شکلی قابل توجه برای جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات از آمریکا و اروپا استفاده می‌کند، به گونه‌ای که در سال 2009 از نفوذ در سیستم‌های کامپیوتری آمریکا و سرقت برنامه‌های جنگنده‌های پیشرفته این کشور سخن به میان آمده بود و آمریکایی‌ها انگشت اتهام خود را متوجه چین کرده بودند.
 
هم‌چنین باید از حملات سایبری روی داده، در ایران یاد کرد که در این‌باره  انگشت اتهام تهران به سمت رژیم صهیونیستی و آمریکا نشانه رفت و گزارش ارائه شده توسط شرکت "اسمنتک" حکایت از نفوذ ویروسی در سیستم‌های کامپیوتری نیروگاه اتمی بوشهر داشت تا سانتریفیوژهای غنی‌سازی اورانیوم را از کار بیاندازد.
 
"ساموئل ایون"، از مرکز تحقیقات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توضیح می‌دهد که رژیم صهیونیستی در حوزه سایبری و عرصه‌های وابسته به آن راه پر پیچ و خمی را پیش‌رو دارد، این در حالی است که طرف‌های مسئول چه نظامی و چه آکادمیک در این حوزه اعتقاد دارند که این سرآغاز "عصر سایبری" است و رژیم صهیونیستی باید توانمندی‌های خود در این عرصه را به شدت و به سرعت افزایش دهد و مانعی ندارد که در این‌باره افسری با رتبه سر لشکری تعیین و انتخاب کند.

منبع: فارس