Gerdab.IR | گرداب

خفگی تروريست‌ها در حلقه تدابير ايران

تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۸۹

مهمترين نشانه‌ای که از ترور اساتيد هسته‌ای کشورمان پيداست، ضعف دشمنان و روآوری آنان به خشونت و ترور است.

گرداب- ترور اساتيد هسته‌اي ايران در يک سال اخير که منجر به شهادت دکتر علي‌محمدي و دکتر شهرياري شد، گرچه تلخ و حزن‌انگيز بود اما نشانه‌ها، درسها و برنامه‌هايي را در يک جدول مدون براي ما ترسيم مي‌کند که اگر بتوانيم طبق آن وارد عمل شويم تا حدود زيادي جبران مافات کرده‌ايم و از حوادث مشابه در آينده نيز جلوگيري خواهد شد.

نشانه‌ها:
1- مهمترين نشانه‌اي که از ترور اساتيد هسته‌اي کشورمان پيداست، ضعف دشمنان و روآوري آنان به خشونت و ترور است. آنان پس از آنکه در ميدان علم و منطق در برابر ملت ايران شکستند و با تمسک به انواع تحريم‌ها و کينه‌ها نتوانستند حتي خمي به ابروي ملت ايران بياورند، اکنون براي آنکه بتوانند مانع غني‌سازي فکري در ايران شوند، فکرها را با گلوله و بمب ترور مي‌کنند و مي‌کشند.

2- رو شدن دست اسرائيل در تحرکات تروريستي داخل ايران يکي ديگر از نشانه‌هايي است که برنامه‌ريزي صهيونيست‌ها در سيستم جاسوسي و صدور جاسوس را اثبات مي‌کند. اخيرا "مائير داگان"، رئيس سابق موساد هم گفته است که اسرائيل قصد حمله به ايران را ندارد و اين پيامي است که فقط در ظاهر لطيف اما در باطن نشانه‌هايي از توطئه‌هاي پنهان آنان را جلا مي‌دهد تا در غيبت جنگ‌افروزي آشکار، ترورها طراحي و پيگيري شوند.

3- جنگ پنهان يا زيرپوستي صهيونيزم با ايران و اسلام نشانه ديگري است که به طور جدي برنامه‌ريزي شده است. چنانکه اکنون شاهد آن هستيم که پس از انجام ترور اساتيد هسته‌اي کشورمان، مقامات بلندپايه اسرائيل رسما اعلام مي‌کنند که اين ترورها کار نيروهاي ما بوده است. معناي اين عمل غير از اين نيست که آنان جنگ با ايران را آغاز کرده‌اند منتها در سطوح پنهان و با شيوه‌هايي نظير ترورهاي آشکار.

درسها:
1- اولين درسي که مي‌توان از اين ترورها فرا گرفت هماني است که رهبر معظم انقلاب طي ديدار اخيرشان در جمع مردم پرشور قم در باب دشمن‌شناسي توصيه فرمودند.
در بخشي از آن بيانات آمده بود: «وقتى دشمن در مقابل ما به شدت دندان نشان مي‌دهد، ما بايد احساس كنيم كه پس توانائى‌هاى ما بالاست؛ مي‌توانيم به اين دشمن ضربه بزنيم... بايد بيدار باشيم. همه بايد بيدار باشند. نمي‌خواهيم و نبايد بالش نرم زير سرمان بگذاريم، براى خودمان لالائى بخوانيم؛ هى بگوئيم دشمن شكست خورد، دشمن ضعيف است»

البته ناگفته نماند که طبق مباني اصولي سياست، مبادرت به ترور نشانه ضعف عميق يک کشور يا رژيم و دولت است؛ اما اينکه عده‌اي با اعمال جاسوسي تصميم به ترور اساتيد هسته‌اي ما گرفته‌اند، اين درس بيدارباشي براي ماست که براي خودمان لالايي نخوانيم.

2- دومين درس را با يادآوري يک حکايت عنوان مي‌کنيم. گويند دزدي بود که به هر خانه‌اي مي‌رفت پس از دزديدن در حد توانش، از شدت حسادت براي آنکه صاحب خانه را همچون خويش از داشتن اسباب و اثاثيه براق و زيبا محروم کند، آتشي در خانه مي‌افکند و آن خانه را به خاکستر تبديل مي‌کرد. عاقبت نيز همين حسادت و شيوه کار موجب شناسايي او شد. چنانکه يک روز پيت‌هاي پر از نفت در حياط خانه‌اش، موجب آتش‌سوزي خانه‌اش شد و وقتي اهالي محل براي کمک به سراغ او آمدند، انباشت وسيله‌هاي براق و زيبا را در آنجا مشاهده کردند و فهميدند که صاحب اين خانه همان آتشگر آبادي است.

حال اگرچه انباشت سلاح‌هاي جنگي و کشتار جمعي در خاک اسرائيل و آمريکا و کشورهاي سلطه‌طلب، دست آنان را براي آزاديخواهان رو کرده است و عاقبت نيز همين انباشت مهمات موجب سوختن خودشان در آتش مي‌شود، اما لااقل پيش از اين واقعه خوشايند بايد مراقب اين دزدها بود و بدانيم که آنان در ربودن گنج‌هاي يک ملت، در حد توان مي‌دزدند و اگر نتوانند بدزدند، از شدت کينه و حسادت مابقي را مي‌کشند و با ترور مي‌سوزانند آن مغزهاي غني و فکرهاي روشني که نمي توانند از خود داشته باشند.

برنامه ها:
در باب برنامه‌ها به قدري مساله وسيع است که شايد نياز به يک حلقه بزرگ باشد تا ابعاد زير که گوشه‌اي از آن وسعت است، در شعاع آن دايره رديابي شود.

1- دفاعي: دفاع در برابر حمله؛ دفاع در بعد سخت‌افزاري و نرم افزاري؛ دفاع و تقويت تجهيزات دفاعي به مانند يک سپر در برابر تشعشع عمليات‌هاي تروريستي.

2- امنيتي: به معناي تقويت سيستم‌هاي ضد جاسوسي؛ سيستمي که بتواند امنيت را در سطوح آشکار، پنهان و نيمه پنهان تامين کند و چتر نفوذناپذيري باشد در برابر باران اسيدي.

3- اطلاعاتي: کسب اطلاعات از اقدامات و برنامه‌هاي آينده درندگان جامعه جهاني. بستن حفره‌هاي اطلاعاتي براي آنکه بتوان پاتک مقتدرانه‌اي را پيش از تک دشمنان عملياتي کرد.

4- مرزي: انسداد مرزها و جلوگيري شديد از ورود تروريست‌ها به داخل کشور. اين کوششي است که اگر گسترده و فراگير نباشد همچون يک سد سوراخ مي‌ماند.

5- حفاظتي: حفاظت از نخبگان علمي و اجراي اين امر به وسيله سيستم‌هاي مستقيم و غيرمستقيم. حفاظتي آشکار و پنهان از راه نزديک و دور.

6- حقوقي: اقامه دعوا در مجامع و دادگاه‌هاي بين‌المللي در عين آنکه مي‌دانيم کمتر واکنش قاطعي را نشان خواهند داد. حداقل فايده اين عمل تاثيرگذاري در سطح افکار عمومي است.

7- تهاجمي: اين نيز مورد مهمي است که تروريست‌ها با اعمال ناشايست خود هرگونه اقدامات احتمالي ايران را مشروع و موجه کرده‌اند؛ از اين‌رو جمهوري اسلامي مي‌تواند اين حق را براي خود قائل باشد تا اگر صلاح دانست پس از قصاص عاملين از آمرين ترورهاي اخير نيز انتقام گيرد و محکم و با شجاعت در جنگ پنهاني که تروريسم دولتي تحت حمايت لابي‌هاي صهيونيستي و نظام سلطه به راه انداخته، ظاهر شود.
                         
   ****

نکاتي که در سطور بالا ذکر شد به اين معنا نيست که تاکنون در اين زمينه‌ها هيچ اقدامي صورت نگرفته است و اکنون پس از ترور اساتيد هسته‌اي و نقش آشکار رژيم صهيونيستي بايد به اين نکات توجه داشت. خير، بلکه بايد يادآور شد تا امروز جمهوري اسلامي اقدامات شايسته‌اي را در ابعاد مختلف براي مقابله با خصومت‌ها و خباثت‌هاي دشمنان تحقق داده و در اين زمينه برنامه‌ريزي دقيقي کرده که توانسته شبکه‌هاي جاسوسي موساد و سيا را رصد کند و همچنين بسياري از عوامل نفوذي آنان را در خاک ايران منهدم کند.
 
اين مطلب که فقط چند خانه از يک جدول هزار خانه‌اي را پر کرد، از آن جهت مهم و قابل توجه است که تاکيد موکدي بود بر انجام اقدامات ضروري و تکراري است از نوع تکرارهاي بي انقضا.  
رضا علوی
 
منبع:‌ ندای انقلاب