سیا رسما تایید کرد؛

در جهت منافعمان اطلاعات کاربران دنیا را جمع‌آوری و تحلیل می‌کنیم

در جهت منافعمان اطلاعات کاربران دنیا را جمع‌آوری و تحلیل می‌کنیم
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۲

سیا در تحلیل اطلاعاتی که از سرتاسر دنیا جمع‌آوری می‌کند؛ بر هفت نکته تاکید دارد که عبارتند از: مردم، اجسام و وسایل، مکان‌ها، سازمان‌ها و ادارات، زمان، اتفاقات، مفهوم‌ها یا ایده‌ها.

به گزارش گرداب، دستیابی به گنج‌های مخفی و معدن طلا برای بسیاری از انسان‌های روی زمین به عنوان یک آرزوی دیرینه وجود داشته است، بسیاری از کارتون‌ها و فیلم‌های دوران کودکی ما نیز به این موضوع پرداخته‌اند و بدین جهت آن را تبدیل به آرزویی برای ما کرده‌اند.

زمانی برای دست یافتن به این معادن بایستی پس از انجام سفرهای دور و دراز و با در دست داشتن نقشه‌هایی مرموز به گنج (واقعی یا خیالی) دست می‌یافت. اما در جهان امروز دستیابی به معادن پر از ثروت، دیگر نیازمند به سفر و داشتن نقشه گنج نیست.

بلکه هر فردی، حتی یک نوجوان که دستیابی به ابزار تکنولوژیک داشته باشد می‌تواند به این معدن ارزشمند دست یابد. در دنیای صنعت و تکنولوژی دست‌یافتن به منابع اطلاعاتی می‌تواند میزان قابل توجهی منافع مالی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی برای صاحبان آن‌ها بدنبال داشته باشد؛ اما مسئله اصلی در این زمینه این است که صاحبان آن‌ها از این منافع در چه راهی و برای چه هدفی بهره می‌برند؟

صهیونیسم اطلاعاتی دنیا با دانستن این مهم سعی دارد که با در اختیار داشتن تمامی زیر ساخت‌ها، تکنولوژی‌ها و ابزار این صنعت، تمامی منافع آن را به نفع خود مصادره کند.

رئیس اداره تکنولوژی سازمان سیا "ایرا گاوُس هانت" چندی پیش در کنفرانس اطلاعاتی شرکت "گیگا اُ اِم" حقیقتی را تایید نمود که تاکنون از سوی دولت‌مردان آمریکا به این صراحت گفته نشده بود؛ او در این کنفرانس چنین گفت: "ما و دیگر سازمان‌های جاسوسی، سعی بر این داریم که تا جای ممکن اطلاعات رد و بدل شده در فضای سایبر را جمع آوری کرده و ذخیره کنیم تا در زمان لازم از آن‌ها استفاده نماییم."

او در این کنفرانس که در شهر نیویورک برگزار شد، به این نکته تاکید کرده است که سیا با تاسیس پایگاه‌های داده عظیم؛ تمامی پیام‌ها، ویدیوها، توییت‌ها، ایمیل‌ها و کوچک‌ترین فایل‌های آپلود شده توسط هرفرد در دنیا را ذخیره می‌کند و برای انجام این کار نیز دلایل خود را دارد.

هانت در ادامه با اشاره به مشکلات ذخیره داده‌های بزرگ گفته است: "مشکل این نوع داده‌ها این است که گاهی ما 500 میلیون گیگابایت اطلاعات مختلف در اختیار داریم اما تنها 5 کیلوبایت از آن اطلاعات بسیار مفید است و ما بایستی به این نقطه برسیم که بتوانیم براحتی آن 5 کیلوبایت را بیابیم."

وی افزوده است: "ارزش این اطلاعات زمانی مشخص خواهد شد که شما بتوانید آن را با سایر داده‌هایی که در آینده دریافت می‌کنید مرتبط کنید. پس، از‌ آن‌جایی که بر روی نقشه اطلاعاتی نقاط کنونی را بایستی بانقاطی در آینده مرتبط کرد، لذا باید همه‌چیز را جمع‌آوری نمود تا در آینده از آن‌ها برای ترسیم راهی دقیق‌تر استفاده کرد."

سازمان سیا چند روز پیش از اعلام این نظرات توسط هانت، بیش از 600 میلیون دلار به شرکت آمازون پرداخت کرده بود تا طی 10 سال برای این سازمان زیرساخت‌های یک سیستم عظیم پردازش ابری خصوصی را فراهم کرده و خدمات آن را نیز ارائه دهد؛ تا این سازمان بتواند تمامی انواع اطلاعات مختلف را در آن ذخیره کند.

هانت در مورد نحوه استفاده از این اطلاعات چنین بیان کرده بود: "در تحلیل ساختاری این اطلاعات، هفت نکته برای ما مهم است؛ و آن‌ها عبارتند از: مردم، اجسام و وسایل، مکان‌ها، سازمان‌ها و ادارات، زمان، اتفاقات، مفهوم‌ها یا ایده‌ها."

هانت اعلام کرده بود که بدنبال سیستم‌ها و برنامه‌های پردازشی قوی و پیشرفته‌ای است که بتواند اطلاعاتی با حجم‌های پتابایتی را براحتی پردازش و تحلیل کند. عموما این گونه سیستم‌ها برای پردازش و انجام محاسبات سنگینی هم‌چون، عملیات‌ شبیه‌سازی انفجارهای اتمی استفاده می‌شود.