سوءاستفاده مجازی صهیونیست‌ها

تلاش‌های جدید سفارت مجازی ایران در تلاویو!

تلاش‌های جدید سفارت مجازی ایران در تلاویو!
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴

با آغاز موج جدید روابط ایران و غرب پس از جمع بندی مذاکرات هسته ای نوعی تحرکات مشکوک از جانب رژیم صهیونیستی در راستای مشروعیت بخشی به این رژیم جعلی در اذهان مردم ایران آغاز شده است.

گروه سیاست گرداب ـ سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مدتها پیش اقدام به راه اندازی تارنماهایی در فضای مجازی کرده که از سال ۲۰۰۶ وظیفه معرفی اسرائیل به فارسی زبانان را برعهده داشته است. این سایت ها دامنه تمرکز خود را بر مردم ایران جلب کرده تا با راه اندازی پروژه هایی در فضای مجازی به ترمیم چهره این رژیم در اذهان عمومی مردم ایران بپردازد.

سایت های مذکور دو هدف اصلی خود را در راه اندازی سفارت مجازی ایران در تلاویو و ارتباط با لایه های مختلف مردم ایران معرفی کرده اند.

به عنوان مثال یکی از این تارنماها در صفحه های متعدد خود مردم و جامعه اسرائیل را مردمانی متمدن و با فرهنگ جلوه می دهد که توانسته اند ابزار فناوری و تکنولوژی را به خدمت یک آیین چند هزار ساله در آورند.

این سایت با قرائت دروغین از برخورد رژیم اسرائیل با مخالفانش تلاش می کند تا نوع رفتار نظام سیاسی ایران را در قالب هایی چون دموکراسی، آزادی و برابری به ورطه نقد بکشاند و تصویری کاملا صلح طلب و دوستانه از رژیم خونخوار صهیونیستی را برای مخاطب ایرانی به نمایش گذارد.

جالب آنجاست که این سایت با آسیب شناسی دقیق از شکاف نسلی موجود در ایران تلاش می کند تا نوعی سبک زندگی مدرنیستی همراه با ابتذال را در ذهن مخاطب ایرانی عادی جلوه دهد. این سایت وابسته به موساد در کارنامه اش حمایت از برخی حرکات هنجارشکنانه در فضای مجازی علیه ایران را نیز در کارنامه اش دارد برای مثال حمایت از صفحه هنجارشکن «آزادی های یواشکی زنان» یکی از مهمترین کانون های توجه این وبسایت اسرائیلی را تشکیل می داد.

در بخشی از این سایت به موضوع خوشگذرانی جوانان ایرانی در اسرائیل و ارائه مدل به قشر جوان در داخل ایران و همچنین معرفی خوانندگان زن ایرانی در اسرائیل پرداخته شده است. در این سناریو با استفاده از مولفه های ایجاد شکاف ملت – ملت در ایران تلاش می شود تا بخشی از جامعه ایران علیه بخش دیگر تحریک شود و مردم ایران به دو قطب ارزش گرا و دینی و همچنین سکولار و دین گریز تقسیم بندی شوند.

این سایت در انتشار موضوعات مربوط به جامعه ایران از شگرد دریافت نامه و گزارش از ایران استفاده می کند. در همین زمینه پررنگ کردن مسائل اجتماعی چون فقر، بیکاری، اعتیاد، مشکلات ازدواج جوانان در چارچوب بی توجهی مسئولین و فساد دولتی گنجانده می شود.

سایت مذکور اولین تارنمایی بود که در زمان ماجرای اسیدپاشی سال گذشته در اصفهان با انتشار نامه های فردی مجهول الهویه به نام علی، انگشت اتهام را به سمت نیروهای انقلابی نشانه رفت و به دنبال آن ضدانقلاب همین خط را برای تخریب طیف حزب اللهی کشور پی گرفتند.

این سایت تلاش می کند تا اینگونه القا کند که مردم ایران اسرائیل را بخشی از راه حل خود می دانند تا جایی که در اظهارنظری مضحک «سولی شاهوار» موسس این سایت در مصاحبه با رسانه های رژیم صهیونیستی مدعی شده است: «کاربران ایرانی بارها و بارها از اسرائیل می خواهند که به ایران حمله کند.»

منبع: جهان نیوز