Gerdab.IR | گرداب

پاسخ وزیر ارتباطات به یک دل پُر درد

تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۴

وزیر ارتباطات در پاسخ به یک انتقاد مبنی بر کم گذاشتن از مردم گفت: این نوع قضاوت کمی غیرمنصفانه است.

به گزارش گرداب نخست وزیر مجارستان دوشنبه گذشته به همراه نیمی از اعضای کابینه و نمایندگان 60 شرکت از بخش خصوصی این کشور وارد تهران شد.

محمود واعظی هم در این راستا با میکلوش شستاک -وزیر توسعه ملی مجارستان- دیدار داشت و از این رو شرح دیدار دو جانبه را به صورت عمومی در اختیار همراهان اجتماعی خود در شبکه‌های مجازی گذاشت.

وزیر ارتباطات گفت: به دلیل حضور نمایندگان و فعالان بخش خصوصی و دولتی حوزه ICT دو کشور، عمده تاکیدات دو طرف بر معرفی توانمندی‌ها، زمینه‌های مختلف همکاری و اعلام آمادگی برای انجام فعالیت‌ها و توسعه همکاری‌های فیمابین با استفاده از ظرفیت‌های دو طرف بود.

در جریان این سفر، هشت سند همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله سند ICT بین دو کشور به امضا رسید.

در حالیکه پیش‌بینی می‌شد و قطعا نظر وزیر ارتباطات نیز این بود که کاربران فضای مجازی از این دیدار در راستای همکاری‌های مشترک، استقبال کنند اما مورد آماج انتقادات از وضعیت بد و قیمت بالای اینترنت قرار گرفت.

اعتراضات به کیفیت پایین و قیمت بالای اینترنت به اندازه‌ای بود که محمود واعظی لب به پاسخ یکی از کاربران که گفته بود "برای کشورهای دیگر خوب سر و دست می‌شکنید اما به مردم خودتان که می‌رسد همه چیز تمام می‌شود"، گشود.

وزیر ارتباطات در پاسخ به این انتقاد که ظاهرا از دلی پر گلایه بیرون آمده بود، گفت: "دوست عزیز این نوع قضاوت از طرف شما کمی غیرمنصفانه است.

زمانی می‌توانیم اینگونه قضاوت کنیم که خدمات یا امتیازی را به گروهی از شرکت‌ها یا موسسات کشورهای خارجی بدهیم در حالیکه در جریان این تفاهم‌نامه‌ها بخش‌های خصوصی و دولتی دو طرف متعهد به انجام برخی پروژه‌ها در کشور یکدیگر شده و در نهایت بهره‌برداری از آنها به نفع هر دو طرف است.

این جریان یا فرآیند در دیپلماسی خارجی دنیا وجود داشته و نمی‌توانیم صرفاٌ به دلیل تفاهم با کشورهای دیگر مسئولان را به کم کاری برای مردم خود محکوم کنیم."

برخی دیگر از کاربران نیز اینگونه نوشتند:

• هزینه اینترنت را نمی‌خواهید پایین بیاورید؟ (قیمت ADSL خیلی بالاتر از حد معمول هست)

• دکتر جان وضع اینترنت ایران را درست کنید.

• درست است که دولت جدید قصد دارد وضعیت اینترنت را بهتر کند اما مشکلات این حوزه خیلی زیاد هست؛ از کیفیت پایین تا هزینه بالا و ... که نیازمند فکری اساسی است.

• آقای واعظی دوستان درست می‌گویند واقعا هزینه‌های اینترنت ADSL در کشور ما کمرشکن هست. الان اینترنت 224 مگابیت مالزی در ماه 1500 تومان هست ولی اینترنت 128 کیلوبیت ما 15 الی 20 هزار تومان است. شما چندی قبل فرمودید که استعلام کردید و به این نتیجه رسیدید که ما جزو ارزانترین‌ها هستیم اما یک بار خودتان قیمت اینترنت در همه کشورها را تحقیق کنید. (این را هم مدنظر قرار دهید که ما برعکس تمام دنیا، اینترنت را به صورت حجمی به کاربرها می‌فروشیم)