گرداب- ده سال پیش در صدا و سیما شاغل بودم. محیط کارمان پارتیشن بندی بود و کوچک ترین صدا در کل مجموعه می پیچید. ناگهان از اتاق بغل، صدایی بین جیغ و فریاد بلند شد. از بالای پارتیشن سرک کشیدم. مهدی داشت کتاب می خواند. متحیر به من نگاه کرد و گفت: «جون مجدالدین یک سوال می کنم فقط چرت و پرت نگو!»
گفت: «فکر می کنی این جمله از کیست؟ "اینترنت از نعمات الهی است"» پخ زدم زیر خنده!
خدا پدرش را بیامرزد نگذاشت چیزی بگم! زود گفت: «جمله از آقاست! و بعد ادامه جمله را خواند که به چه شرطی اینترنت نعمت و در چه وضعی مصیبت است.»
بعد از ده سال هنوز کمتر کسی است که اینترنت را فقط یک تهدید نداند. اوج هنر اصحاب قدرت این است که با باز و بسته کردن شیر فلکه اینترنت و فیلترینگ های سلیقگی به خیال خود فضا را کنترل می کنند.
حکم عالمانه رهبر فرزانه برای تشکیل شورای عالی فضای مجازی نشان از اهمیت شگرف این ابزار ارتباطی دارد. تاکید ایشان مبنی بر قانونی شدن تصمیمات شورای عالی فضای مجازی جلوه ای مضاعف به این حکم می دهد. این در حالی است که تا به امروز فقط مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوباتش در حکم قانون بود.
امیدوارم سرنوشت شورای عالی فضای مجازی هم چون شورای عالی انقلاب فرهنگی نشود و بتواند با تصمیمات بخردانه از حجم برخوردهای سلیقگی بکاهد و برنامه ای برای تاثیرگذاری مطلوب بر عموم کاربران جهانی تدوین و اجرا کند.
این شورا حتی اگر بتواند فقط شرایط حمایت از فعالین پایبند و ملتزم به نظام اسلامی را فراهم آورد و زمینه همبستگی و افزونگی ظرفیت و توان آنها را ایجاد کند، کار بزرگی کرده است.
با توکل به فضل الهی و اتکا به غنای فرهنگ ایرانی-اسلامی اینترنت تسخیر شدنی است، اگر آن را فقط یک لولو ندانیم.
سه الف