میدان جنگ دیجیتال تازهترین عرصهای است که کشورها برای قدرتنمایی و عرض اندام به آن روی آوردهاند؛ حملات سایبری، حفاظت الکترونیکی، پشتیبانی الکترونیکی- حمله الکترونیکی از جمله اقدامات در این میدان است.
یکی از معضلات اجتماعی جوامع مدرن وجود نابرابری در بین اقشار مختلف است. در این زمینه فناوریهای جدید و ابزارهای هوشمند میتوانند به سیاستگذاران کمک کنند تا با اتخاذ راههایی جدید به ترویج عدالت در جامعه کمک کنند.
بازی های ویدیویی در عرصه ارتباطات فرهنگی و سرگرمی در جامعه کنونی نقش پررنگی را ایفا می کنند، بازی های ویدئویی امروزه جز محبوب ترین سرگرمی های جوانان و نوچوانان هستند.
اسلامهراسی یکی از مهمترین پدیدههای مدرن است که با رواج رسانههای دیجیتال، شکل جدیدی به خود گرفته است. رواج اسلامهراسی در بازیهای ویدیویی یکی از جنبههای مهمی است که باید مورد بررسی قرار بگیرد.
شبکههای اجتماعی پدیده نوظهوری هستند که شیوه جدیدی از ارتباطات را امکانپذیر کردهاند. قانونگذاری برای شبکههای اجتماعی نیاز به شناخت دقیق این پدیده و و واکاوی پیامدهای آن دارد.
هوش مصنوعی پردازش حجم زیادی از داده ها و استفاده از آنها را در صنعت تسهیل کرده است. با رشد هوش مصنوعی، تعداد ابزارهای در دسترس دانشمندان و توسعه دهندگان داده را
افزایش یافته است.
با تکامل تکنولوژی و ابزارهای ارتباط جمعی، تهدیدات و مسائل پیشروی تیمهای امنیتی نیز پیچیدهتر میشوند. اینترنت تغییرات مثبتی در زندگی روزمره ما ایجاد کرده است، اما با چالشهایی نیز همراه است که منجر به حملات سایبری میشود.
آزار و اذیت سایبری میتواند از طریق پیامک، متن و برنامهها یا به صورت آنلاین در رسانههای اجتماعی، انجمنها یا بازیها رخ دهد که افراد میتوانند محتوا را مشاهده کنند، در آن شرکت کنند یا به اشتراک بگذارند.
از زمانی که اینترنت وارد فضای زندگی انسان شده تا به امروز، علی رغم تمام محاسن و مزایای آن، یکسری دغدغهها و نگرانیهایی را بر خانواده ها تحمیل نموده است. در این مجموعه مقالات به برخی از این آسیب ها و راه هایی برای درآمدن از مخاطرات آن آشنا شوید.
شماری از تحقیقات صورت گرفته در سالهای اخیر نشاندهندهی این امر هستند که هوش مصنوعی میتواند در انجام امور اساسی در زمینهی خدمات درمانی، مانند تشخیص بیماری، عملکرد بهتری نسبت به انسان داشته باشد.
به رغم تسلط بالای سکوهای اینترنتی آمریکایی بر فضای مجازی جهان، در بسیاری از کشورها سکوهای بومی توانستهاند با پیروزی بر رقبای خود، به موفقیت قابل توجهی دست پیدا کنند.
با گسترش فضای مجازی، شبکه های اجتماعی و دیجیتال و همچنین تجارت الکترونیکی شکل جدیدی از جرائم بنام جرائم رایانه ای و اینترنتی شکل یافته و به همین سبب نیاز به وضع قوانین خاصی دارند.
چشماندازهایی که فرد از طریق آنها با رسانه روبرو میشود و محتوا و پیام رسانهها را دریافت میکند، سواد رسانهای نام دارد. امروزه بیسوادی در حوزه رسانه خطرناکتر از نداشتن سواد خواندن و نوشتن است.