صهیونیست‌ها از ترس ایران به پناهگاه می‌روند + فیلم

تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۱

شبکه خبری یهودیان اعلام کرد با افزایش تنش‌های رژیم صهیونیستی با ایران، مقامات تل‌آویو تعداد پناهگاه‌ها و خدمات اورژانسی را در ماه‌های اخیر افزایش داده‌اند.

به گزارش گرداب به نقل از مشرق، شبکه یک خبری یهودیان طی گزارشی خبر از اقدامات امنیتی مقامات شهر تل‌آویو برای افزایش میزان پناهگاه‌های موجود در این شهر داد.

شبکه خبری یهودیان اعلام کرد با افزایش تنش‌های رژیم صهیونیستی با ایران، مقامات تل‌آویو تعداد پناهگاه‌ها و خدمات اورژانسی را در ماه‌های اخیر افزایش داده‌اند.

این شبکه می‌ گوید: در حالی که اسرائیل به دنبال دفاع از شهروندانش است، تلاش‌ها بر مستحکم‌سازی خدمات حیاتی مانند مراکز درمانی متمرکز شده است. این پناهگاه درمانی اورژانسی با مخزن اکسیژن، برق و آب کاملا تجهیز شده و می‌تواند هفت روز دوام بیاورد. حتی با این وجود نیز مقامات بیمارستان نگران هستند.

این گزارش تاکید می کند: در زیر یکی از سالن‌های محبوب نمایش در تل‌آویو، آخرین مراحل ساخت پناهگاهی اجرا می‌شود که امید می‌رود هیچ گاه نیازی به حضور مردم در آن نباشد. اینجا پیشرفته‌ترین پناهگاه عمومی زیرزمینی اسرائیل است. یک پناهگاه مستحکم، چهار طبقه زیر زمین با فضایی برای دو هزار نفر؛ این پناهگاه جزئی از برنامه چشمگیر دفاع مدنی اسرائیل است.

شبکه خبری یک یهودیان همچنین بیان می‌دارد که با این حال و با وجود تلاش‌های کنونی، برخی از سیاستمداران اسرائیلی بر این باورند که اسرائیل برای رویارویی با تهدیدهای بمبی کنونی آماده نیست.

"زی بیلسکی"، عضو مجلس اسرائیل می‌گوید:‌ «کمیسیون من به این نتیجه رسیده که ما به اندازه کافی آماده نیستیم و به همین دلیل از دولت می‌خواهیم سرعت آماده‌سازی را افزایش دهد و کارهایی را که باید انجام دهد. دولت مسئولیت هشت میلیون نفری را که در اسرائیل ساکن هستند، به عهده دارد و هرچه زودتر آماده شویم، بهتر است. نکته دوم این که ارتش باید بداند جبهه داخلی هم آمادگی رویارویی با دشمن را دارد.»

«گابریل بارباش»، مدیرکل مرکز درمانی سوراسکی تل‌آویو در این باره گفته است: «مشکل حقیقی این است که چگونه می‌توان یک مرکز محافظت‌شده را تنها برای نیمی از بیماران و نیمی از کارکنان اداره کرد. چه کسی در طبقه بالا که محافظت‌شده نیست بماند و چه کسی برای در امان ماندن به طبقه پایین بیاید؟ مسئله مهم دیگر، مدیریت این مکان در زمان جنگ است و ترس و نگرانی بیماران از آن چه که در بیرون اتفاق می‌افتاد در کنار ترس و نگرانی خانواده‌ها از آن چه که در داخل می‌گذرد.

مقامات ارشد ارتش رژیم صهیونیستی بر این باورند که حدود 200 هزار راکت و موشک در حال حاضر به سمت اسرائیل نشانه رفته و تل‌آویو هدف اصلی آنها است.

سرلشکر «موشه تیومکین»، عضو شورای شهر تل‌آویو در این باره می‌گوید: «تلاش در این زمینه به قسمتی از زندگی روزانه ما تبدیل شده است. شهرداری تل‌آویو همه تلاش خود را می‌کند و وقت و پول لازم و همچنین ساعات کاری بسیاری را اختصاص می‌دهد تا اطمینان حاصل نماید که ما در صورت لزوم، آماده باشیم و من فکر می‌کنم که هستیم.»

دانلود