به گزارش
گرداب، سران فتنه که در محافل بیگانه به رهبران مخالف جمهوری اسلامی مشهورند، از درخواستی که اردیبهشت ماه برای راهپیمایی در روز 22 خرداد مطرح کرده بودند، صرف نظر کردند.
آنان علت لغو این راهپیمایی را "گزارش نمایندگان احزاب اصلاح طلب" و آنچه "حفظ جان و مال مردم" نامیده، دانسته اند: ادر حالی که ساعتی به زمان پیش بینی شده برای راهپیمایی باقی نمانده است با عنایت به گزارش نمایندگان احزاب اصلاح طلب و نیز جهت حفظ جان و مال مردم اعلام می داریم راهپیمایی پیش بینی شده برگزار نخواهد شد.
سران فتنه که پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم بدون توجه به قانون اساسی و رای مردم، با دشمن همسو شدند و به هواداران خود فرمان ایجاد ناآرامی در کشور را دادند، در ادامه این بیانیه هواداران را از آشوب پرهیز داده و به آنچه "مجاری کم هزینه تر و موثرتر" نامیدند، دعوت کرده اند: از مردم و معترضان می خواهیم خواسته و مطالبات به حق خود را از مجاری کم هزینه تر و موثرتری دنبال کنند.
این دو نامزد ناکام، همچنین اغتشاشات پرهزینه سال گذشته را که منجر به زخمی و کشته شدن صدها هموطن شد، راهپیمایی و حضور مسالمت آمیز دانسته اند.
اما آنان در حالی از لغو راهپیمایی مطرح شده سخن گفته اند که بزرگترین دغدغه سران داخلی و خارجی جریان فتنه از زمان مطرح شدن موضوع راهپیمایی در سالگرد انتخابات ریاست جمهوری دهم، ناتوانی در احیای فتنه و آشوب های سال گذشته اعلام شده است؛ به طوری که حتی بخشی از محافل خارج نشین حامی موسوی و کروبی، روز 22 خرداد را هم مثل دیگر مناسب های چند ماه اخیر مایه آبروریزی برای جریان مخالف نظام تعبیر می کردند.
رئیس جمهور سابق در توضیح چرایی "نگرانی" خود از برگزاری راهپیمایی گفته است: از یک طرف مطمئنم که با توجه به شرایط موجود نمیتوان مانند سال گذشته جمعیت قابل توجهی را وسط میدان آورد و از طرف دیگر هم خبر دارم که آستانه تحمل نظام برای تحمل شلوغی دوباره بسیار پایین است.
البته سخن گفتن درباره مرگ فتنه سال گذشته، بویژه پس از راهپیمایی های میلیونی روز 9 دی ماه و 22 بهمن آغاز شد که بعد از ناتوانی در ایجاد آشوب در مناسبت های وعده داده شده، پررنگ تر شد.
با این حال، سران فتنه در پایان بیانیه امروز خود تلاش کرده اند که مانع از گسترش این تحلیل در میان هواداران باقیمانده خود و ایجاد فضای ناامیدی در میان آنان شوند.
این دو مدعی شده اند که جریان فتنه همچنان زنده و نشانه آن اعتراضاتی است که وجود دارد: علیرغم ادعاهای کرکننده رسانه به اصطلاح ملی صدا و سیما و مطبوعات حامی دولت مبنی بر تحلیل رفتن نیروهای جنبش اعتراضی مردم ایران، خود دست اندکاران و سیاستگذاران بیش از هر کس به این نکته واقفند که جنبش زنده است و افتخار واقعی از آن کسانی ست که علیرغم همه تهدیدها و مخاطرات، نا امنی ها، علم به عواقب احتمالی مالی و جانی هنوز از اعتراض بحقشان دست نکشیده اند.
در خبرها آمده بود که با توجه به واقعیات موجود و ریزش شدیدی که از سال گذشته دامن جریان فتنه را گرفته است، "سران فتنه برای پیش دستی از این رسوایی جدید(عدم استقبال هوادارانشان و قطعیت یافتن پاسخ منفی طیف های مرتبط با ایشان به فراخوان حضور در مراسم 22 خرداد) و علنی شدن دوباره فقدان جایگاه مردمی ایشان، بنا گذاشتهاند که پس از تعیین ضرب الاجلی به استانداری تهران و وزارت کشور برای صدور مجوز راهپیمایی، روز پنجشنبه با بهانه قراردادن صادر نشدن مجوز، در اطلاعیهای لغو این مراسم را اعلام کنند."
بر این اساس، به نظر می رسد تبلیغات گسترده ای هم که در هفته های اخیر از سوی محافل رسانه ای و بویژه اینترنتی بیگانه برای کشاندن آشوبگران به خیابان ها صورت گرفته، اثرگذاری خود را از دست داده باشد تا روزی که از آن به عنوان "آخرین فرصت فتنه 88" برای زنده ماندن یاد می شد، مهر تاییدی بر نظریه "مرگ فتنه" شود.
منبع: شبکه ایران