گرداب- از زمانی که اینترنت در سال 1969 در پنتاگون (وزارت دفاع آمريکا ) متولد شد و خیلی سریع عالمگیر گشت همیشه این تصور بوده است که اینترنت دنیای آزاد است و هیچ کس نمیتواند آن را کنترل کند، اما چنین باور فریبنده ای در دنیایی که استکار جهانی به رهبری آمریکا سعی در کنترل و استثمار جهان دارد دور از عقل به نظر می رسد.
از اواسط دهه 1990 مدیریت بخش عظیمی از اینترنت به وزارت بازرگانی آمریکا سپرده شد و این وزارت در نوامبر سال 1998 تفاهم نامه ای را با یک شرکت خصوصی غیر انتفاعی در ایالت کالیفرنیا به نام "ICANN" به امضا رساند و طی آن رسما راهبری و مدیریت اینترنت را مشروط به اینکه این شرکت ارتباط حقوقی خویش را با دولت آمریکا حفظ کند، به وی سپرد؛ مدیریتی که تا کنون با حفظ مصالح دولت آمریکا ادامه یافته است.
تامین پایداری و امنیت شبکه اینترنت و توزیع عادلانه منابع اینترنتی اهم اهداف این راهبری هستند.بر مبنای این اهداف، اختیارات و امکانات است که آیکن به راحتی می تواند تمامی اطلاعاتی را که در شبکه جهانی رد و بدل می شود کنترل کرده و از آن ها استفاده لازم را به عمل آورد. بنابراین دیگر جای تعجب نیست که بشنویم: «در یک سال حدود 24 ملیارد دلار در اثر جاسوسی ها اقتصادی نصیب دولت آمریکا می شود.»
همچنین طبیعی به نظر می رسد که دولت آمریکا که حافظ امنیت جهانی است (!) برای حفظ امنیت دو دنیای ما یعنی دنیای مجازی و حقیقی، دست به مختصری جاسوسی سیاسی بزند؛ چیزی که عملا پس از حادثه 11 سپتامبر به تصویب دولت بوش رسید.
بد نیست بدانید اکنون 13 کارگزار ریشه در جهان وجود دارد که از این تعداد ده کارگزار در خاک آمریکا قرار دارند، سه تای دیگر در کشورهای انگلستان، سوئد و ژاپن در مرکزهای تجمع اتصال های اینترنتی بزرگ ناحیه قرار گرفته اند.
همچنین مرکز ثبت چهار دامنه اصلی یعنی com ،net ،org و biz شرکت های آمریکایی هستند و شرکتی که امتیاز ثبت دامنه info را دارد، بیشتر سرمایه اش آمریکایی است. دامنه های mill و gov نیز مختص به دستگاه نظامی آمریکا و دامنه edu دامنه اختصاصی دانشگاههای آمریکاست.
در همین جا بد نیست به این موضوع اشاره کنم که در سالهای اخیر دادگاههای آمریکایی خود را تنها مرجع دعاوی حقوقی مربوط به این دامنه ها دانسته و حتی رای داوری های بین المللی را نقض کرده و شرکت های صاحب امیتاز دامنه های اصلی، رای دادگاه کشور متبوع خویش را به اجرا می گذارند که نمونه اخیر این موضوع را در مسدود کردن سایت های حزب الله لبنان دیدیم که در آن سايتهاي Moqavemat.com ,Lobnannews.com ,Lebonanhezbollah.com ,moqavemat.net و Lebanonnews.net مسدود شدند.
شاید شما هم با خواندن این مطلب ناخودآگاه به یاد رمان "هزار و نهصد و هشتاد و چهار" "جرج ارول" بیافتید؛ این رمان نمایشگر حکومتی توتالیتر است که خود را در حکم برادر بزرگتر بشریت می داند و به بهانه حفظ نظم، امنیت و جلوگیری از جنایت فکری از طریق رسانه های جدید تمام کردارهای جامعه حتی رفتارهای شخصی و خصوصی آنان را کنترل می کند.تا این جا ظاهرا به این نتیجه رسیدیم که دولت ایالات متحده آمریکا علنا حاکم مطلق دنیای مجازی ماست. حاکمی که با در اختیار داشتن مدیریت منابع اینترنتی، مدیریت ثبت دامنه های اصلی و اکثریت مطلق کارگزاری های ریشه به خوبی این فرصت را دارد که از تمام وقایعی که در شبکه جهانی رخ می دهد، مطلع شود.
دقت داشته باشید که آنچه خواندید فقط بخشی از ماجرا بود و اشاره نکردم به ماشین های جاسوسی که از سوی سازمان های اطلاعاتی آمریکا برای کنترل تمامی ایمیلهایی که در سرتاسر جهان از طریق اینترنت رد و بدل می گردد، به کار گرفته می شود و اشاره نکردم به اینکه پر مخاطب ترین سایت های جهان و پر طرفدارترین شرکت های نرم افزاری جهان که تحت کنترل دولت آمریکا است.
به عنوان مثال مایکروسافت که پردرآمدترین شرکت فعال در عرصه IT و ICT محسوب میشود، تبعه دولت آمریکاست و مرکز تحقیقاتی این شرکت در اسرائیل بر روی یک دهکده اشغالی بنا شده است. از سوی دیگر اخبار حکایت از آن دارد که این شرکت از شرکت هایی است که بیشترین میزان جاسوسی اینترنتی را انجام می دهند. نمونه دیگر این مثال شرکت گوگل است که بالاترین اقبال را در میان جستجوگر ها در جهان به خود اختصاص داده است.
با برسی های بیشتر و پیدا کردن رابطه اینترنت و سیاستمداران متوجه سوء استفاده سیاسی میشویم که حاکمان استکبار جهانی و در راس آن صهیونیسم جهانی از این ابزار عمومی در رسیدن به اهداف پلید خود می نمایند.
شاید ایده اینترنت ملی هم از همین جا پیدا شد که ما تلاش میکردیم اطلاعات خصوصی مان را از دسترسی نامحرمان دنیای مجازی دور نگه داریم.
با این همه با مشاهده جنگ رسانه ای شدیدی که صهیونیسم جهانی همزمان با جنگ اسرائیل علیه لبنان به راه انداخت و سایت های خبری حزب الله را مسدود کرد و به انتشار دروغین اخبار در اینترنت پرداخت، ضرورت تجدید نظر در ایجاد جبهه رسانه ای در برابر صهیونیسم به وجود می آید که امیدواریم دولت های شیعی و در کنار آن کشورهای اسلامی برای خارج شدن از بن بست رسانه ای صهیونیسم در دنیای اینترنت چاره ای عاجل بیاندیشند.
منبع:
آینده روشن