به گزارش
گرداب به نقل از فارس، در پی شهادت مظلومانه مولوی شهید "مصطفی جنگیزهی" و رسوا شدن دستهای پیدا و پنهان مثلث شوم سازمان ورشکسته منافقین، کشورهای مرتجع منطقه و سرویسهای بدنام استکباری - صهیونیستی ابعاد جدیدتری از این ترور شوم در حق مردم به ویژه مردم غیور استان سیستان و بلوچستان آشکار شد.
در چند روز گذشته، پس از دستگیری تعدادی از عوامل ترور شهید مصطفی جنگیزهی به دست سربازان گمنام امام زمان
عجلاللهتعالیفرجهالشریف و در اعترافات متهمان دستگیر شده، بار دیگر حرکت خزنده بیگانگان و مخالفان وحدت در ایران اسلامی نمایان شد.
اگر چه شهادت، تاوان وحدت برای مولوی مصطفی جنگیزهی بود، اما با پیوستن وی به صف شهدای وحدت در استان سیستان و بلوچستان دستهای پنهان صهیونیسم و استکبار جهانی و کشورهای ارتجاعی منطقه نمایانتر شد و پخش اعترافات مقدماتی متهمان نیز آغازی برای شناساندن حرکتهای خزنده بیگانگان و مخالفین وحدت در ایران اسلامی و همچنین اتمام حجتی برای عوامل فریب خورده داخلی شد.
مولوی مصطفی جنگیزهی امام جمعه مسجد اهل سنت خضرای شهر راسک استان سیستان و بلوچستان 30 دی ماه سال گذشته پس از اقامه نماز مغرب و عشا حین بازگشت به منزل به دست اشرار مسلح و تروریست به شهادت رسید.
به دنبال دستگیری یکی دیگر از عوامل دخیل در ترور مولوی شهید مصطفی جنگی زهی، ابعاد جدیدی از این جنایت کور فاش شد چنانکه اخبار واصله حکایت از آن دارد که بنابر اعترافات متهم اخیر، "م. الف" و "ج.الف" که اخیرا دستگیر شدهاند، از عاملان این ترور ناجوانمردانه بودهاند. این دو تن در اعترافات خود فاش کرده اند که برای ترور این مولوی انقلابی اهل سنت، حدود 600 میلیون تومان از جریان های وهابی رشوه گرفته اند.
مولوی جنگیزهی از روحانیون برجسته اهل سنت چندی پیش در یک حمله کور تروریستی در استان سیستان و بلوچستان به فیض شهادت نائل شد.
وی بارها علیرغم تهدیدهای گروههای مختلف وهابی در سیستان و بلوچستان و خارج از کشور اعلام کرده بود که شهادت را در راه انقلاب اسلامی یک افتخار بزرگ برای خود میداند و از افشاگری درباره وهابیت و عوامل ضد وحدت در سیستان و بلوچستان کوتاه نخواهد آمد.وی حتی پس از ربوده شدن پسرش به دست عوامل وهابی نیز حاضر به کوتاه آمدن در دفاع از انقلاب اسلامی نشد و سخنرانیهای مولوی جنگیزهی تنها به افشاگری در مورد وهابیت و گروهک ریگی محدود نبود و وی در طی یکسال اخیر افشاگری درباره آل سعود و آل خلیفه را نیز جزء وظایف و تکالیف علمای اهل سنت در ایران میدانست.
مولوی جنگیزهی در دوران فعالیت شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان رابطه نزدیکی با این شهید برقرار کرده بود و با وی در مناطق مختلف بلوچستان از جمله سرباز و راسک و پیشین، (محل شهادت شهید شوشتری) همکاریهای گستردهای داشت.
وی از منادیان فعال وحدت شیعی و سنی در جنوب شرق کشور بود و تنها راه حفظ وحدت در سیستان و بلوچستان را اطاعت کامل از رهبری انقلاب میدانست.
امام جمعه منطقه راسک در آخرین مصاحبه خود قبل از شهادت نیز گفته بود: «اطاعت از رهبری در نزد اهل سنت یک واجب شرعی است.»
جنگیزهی همچنین در برخی سخنرانیهای اخیر خود در مورد انتخابات مجلس، نسبت به طراحی دشمن برای کمرنگ کردن حضور مردم در انتخابات هشدار داده بود و حضور در انتخابات آینده را برای اهل سنت بهعنوان یک واجب دینی تبلیغ میکرد.
به نظر میرسد با توجه به سخنرانیهای متعدد مولوی جنگیزهی برای تشویق اهل سنت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان برای شرکت در انتخابات مجلس، یکی از اهداف این ترور، کمرنگ کردن مشارکت اهل سنت این استان کشورمان، برای حضور در انتخابات نهمین دوره مجلس بوده است.
نکته جالب اینکه مولوی جنگیزهی همواره خود را یک بسیجی برای نظام معرفی میکرد و با وجود اشتغالات فراوان از جمله امام جمعه بودن و تربیت طلاب دینی و تدریس در حوزههای علمیه، فرمانده یکی از پایگاههای مقاومت شهرستان راسک بود و خود شخصا برای جذب جوانان اهل سنت منطقه به بسیج فعالیت میکرد.
وی اوورکت نظامی را به عنوان لباس دائمی خود برگزیده بود و به عنوان یک بسیجی جهادگر با تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری، نقش منادی وحدت را میان شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان ایفا کرد و به حق شهد شیرین شهادت، اجرت تلاشهای مستمر او بود و گوارای وجودش باد.
منابع آگاه اعلام کردهاند پس از تکمیل پرونده و تحویل آن به مراجع قضایی به زودی اخبار مهمی از این جنایت کور به مردم غیور و شهید پرور استان سیستان و بلوچستان منتشر خواهد شد.