Gerdab.IR | گرداب

ایجاد صهیونیست بودایی در شرق آسیا + عکس

تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۱

با توجه به ژئوپولتیک خاص منطقه آسام و میانمار و همچنین عاملیت بودائیان در جنایت‌های اخیر علیه مسلمانان این احتمال به‌وجود می‌آید که یک "اسرائیل بودایی" در شرق آسیا در حال شکل‌گیری است.

گرداب-خبرهای مربوط به کشتار مسلمانان "روهینگیا" در کشور میانمار همچنان بر روی خروجی خبرگزاری‌ها قرار می‌گیرد.

بر طبق اخبار موجود، دولت برمه نیز اعلام کرده است که اساسا مفهومی به نام روهینگیا را نمی‌شناسد و در کنار کمک‌هایی که نظامیان این کشور در کشتار مسلمانان به بودیست‌های یهودی می‌دهند، تلاش می‌کند تا شهرها و مناطق مونگداو و سیتو در منطقه مرزی برمه با بنگلادش و هندوستان را مورد پاکسازی نژادی و قومیتی قرار دهد.

کشتار مسلمانان آسام به دست بودایی‌های مسلح
اما در کنار خبرهای مربوط به میانمار، به تازگی نیز خبرهایی منتشر شده است مبنی بر اینکه بودایی‌ها در ایالت "آسام" هندوستان که در منطقه مرزی این کشور با برمه و بنگلادش قرار دارد نیز مسلمانان این ایالات را مورد هجوم قرار داده‌اند.

این درگیری‌ها نیز بیش از یک ماه است که آغاز شده و طی آنها بیش از 73 مسلمان ساکن آسام از سوی افراد قبیله بودو کشته شده و 400 هزار مسلمان نیز آواره و مجبور به ترک خانه و زندگی خود شده‌اند.



مسلمانان هندی در اعتراض به جنایت و کشتار در ایالت آسام تجمعاتی را برگزار کرده و خواستار ورود دولت هند به این مسئله برای جلوگیری از خشونت‌ها علیه مسلمانان شده‌اند.

درگیری‌های ایالات آسام در شهرهای "کوکراجار" و "آدجاکنت" و یک ایالات دیگر که محل زندگی مسلمانان هستند، رخ داده است.

گفته می‌شود مقامات هندی برخی مناطق آسام را به عنوان منطقه "تردد ممنوع" اعلام کرده‌اند.

حوادث ایالت آسام در حالی رخ می‌دهد که گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه ایالت آسام از سال‌های گذشته صحنه برخی خشونت‌ها بوده است.

اتهامات بی‌اساس علیه مسلمانان ایالت آسام
اطلاعات به‌دست آمده حاکی از آن‌ست که مسلمانان ایالت آسام از سوی برخی رسانه‌های هندی متهم به شورش و همدستی با کشور پاکستان شده‌اند.

رسانه‌های هندی همچنین شهروندان ایالت آسام را غیرقانونی می‌خوانند و اصلیت آنها را بنگلادشی! اعلام می‌کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که رسانه‌هایی همچون الجزیره نیز، در حرکتی مشکوک، مسلمانان هندی ساکن ایالت آسام را "مهاجران مسلمان"! نامیده است.



شبکه‌های خبری همچنین از اوضاع بد مسلمانان آواره شده ایالات آسام خبر می‌دهند.

گزارش‌های موجود حاکی از آن‌ست که مسلمانان رانده شده که اینک در برخی مکان‌ها مجتمع شده‌اند، هیچ دسترسی به آب آشامیدنی سالم و امکانات بهداشتی ندارند.

گروه‌های مسلح بودایی با اسلحه در شهرهای آسام پرسه می‌زنند
درگیری‌های ایالت آسام و حملات بودیست‌های تندرو علیه مسلمانان همچنین در شهرهای "دیبروگاره" و "چیرانگ" نیز در ایالت آسام وقوع یافته است.

یکی از رسانه‌ها گزارش داده است که جوانان مسلح بودایی با اسلحه در این شهرها پرسه می‌زنند.

بودایی‌های ایالت آسام نیز همانند بودایی‌های ایالت راخین در میانمار مدعی هستند که مسلمانان اخیرا تعدادی از بودایی‌های قبیله بودو را کشته‌اند و خشونت‌ها نیز از زمان طرح این مسئله بروز کرده است.

دولت هند، تعدادی از نیروهای نظامی را برای کنترل اوضاع در آسام به این منطقه اعزام کرده است.

خشونت‌های همزمان بودایی‌ها
نگاهی به محل تنش‌های رخ داده اخیر که عامل اصلی آنها بودایی‌ها بوده‌اند، نشان می‌دهد که این نقاط چه در کشور میانمار و چه در کشور هندوستان از لحاظ جغرافیایی به یکدیگر نزدیک هستند و در واقع، هم‌مرز یکدیگر محسوب می‌شوند.

از سوی دیگر با توجه به ژئوپولتیک خاص منطقه آسام هندوستان و سایر مناطق مرزی آن به‌ویژه در میانمار و همچنین عاملیت بودائیان در عمده جنایت‌های اخیر علیه مسلمانان این احتمال به‌وجود می‌آید که یک "اسرائیل بودایی" در شرق آسیا در حال شکل‌گیری است.

ردّپای دالای‌لاما
این در حالی است که رسانه‌های وابسته به صهیونیزم جهانی نیز مدتی است که دالای‌لاما (تنزین گیاتسو)، رهبر بودائیان جهان را مورد توجه ویژه‌ای قرار داده‌اند.



وی همچنین در همین راستا سفرهایی را به آمریکا و سرزمین‌های اشغالی فلسطین داشته است و حتی در سرزمین‌های اشغالی با کلاه مخصوص یهودیان در مقابل دیوار ندبه تعظیم و رسما اعلام کرد که عضو جامعه صهیونیزم جهانی است.

گفته می‌شود قبل از این نیز صحبت‌هایی از دالای‌لاما مبنی بر ضرورت استقلال‌یابی هواداران بودایی‌اش شنیده شده است.

او که مواردی از اسناد همکاری‌هایش با سازمان‌های جاسوسی آمریکا نیز منتشر شده است، سوابقی نیز در همراهی با جنبش‌های جدایی‌طلب مسلح بودایی در تبت داشته است.

سوابق دالای‌لاما و اظهار همراهی‌های وی با آمریکا و رژیم صهیونیستی و نیز مبدا بودن بودایی‌ها در حوادث اخیر در برمه و هند را باید در کنار این انگاره قرار دارد که منطقه تبت، ایالت آسام، مناطق سکونت مسلمانان روهینگیا در میانمار و کشور بنگلادش که عمده آنها طی ماه‌های اخیر شاهد خشونت بودیست‌ها علیه مسلمانان بوده‌اند، تماما با مرکزیت ایالت آسام هندوستان هم‌مرز محسوب می‌شوند.

توطئه تشکیل منطقه مستقل در شرق آسیا برای بودایی‌های تندرو
رخدادهای اخیر، وقتی در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند این هشدار رنگ می‌گیرد که شاید صهیونیزم جهانی در حال توطئه چینی برای ایجاد یک منطقه مستقل بودایی در منطقه شرق آسیا باشد.



منطقه مستقلی که البته با توجه به بی‌کفایتی کشورهای میانمار، تبت و بنگلادش در نگهداری از تمامیت ارضی خود و نیز همراهی سران برخی از این کشورها با خشونت‌های اخیر بودایی‌ها، یک کپی برابر با اصل رژیم صهیونیستی در منطقه خاورمیانه محسوب خواهد شد.

فرزند نامشروعی که از هم‌اکنون دست به کشتار و غارت زده است و در سایه سکوت و فرافکنی رسانه‌های صهیونیستی جهان، در ظاهر قصد دارد مطامع یک اقلیت به ظاهر مذهبی، اما تندرو را در شرق آسیا تامین کند.

حمایت از بودایی‌ها، راهبرد احتمالی آمریکا برای مقابله با چین
در کنار این فرضیه باید به این اعتراف مقامات آمریکایی نیز توجه کرد که آنان به این باور رسیده‌اند که کشور چین تقریبا به یک ابرقدرت بزرگ در جهان تبدیل شده است و حتی به زودی در رتبه‌ای بالاتر از آمریکا قرار خواهد گرفت.

کارشناسان سیاسی آمریکا اذعان کرده‌اند که آمریکا باید برای قدرت روز افزون کشور چین فکری بکند.

مناطقی که بودایی‌های طرفدار دالای‌لاما در آنها اقدام به خشونت کرده‌اند، تماما با کشور چین نیز هم‌مرز هستند.

دالای‌لاما پیش از بروز رخدادهای اخیر گفته بود که بودایی‌های حاضر در کشور چین باید استقلال داشته باشند.

منبع: مشرق