به گزارش
«گرداب» و به نقل از eweek، مطالعهای که توسط موسسه پونمون (Ponemon) و با حمایت شرکت هاولت پاکارد (اچ.پی) صورت گرفته است، نشان میدهد هزینهای که شرکتها و کسب و کارهای تجاری برای مقابله با حملات و جرایم سایبری متحمل میشوند، در سال ۲۰۱۲ با ۶درصد افزایش، به ۸.۹ میلیون دلار رسیده است.
این شرکتها بخش زیادی از این هزینه را صرف شناسایی و مقابله به این حملات و جبران خسارتهای ناشی از جرایم سایبری میکنند.
بر اساس این گزارش، شرکتهای مختلف به طور متوسط هر هفته مورد حمله مجرمان سایبری قرار میگیرند، بهطوری که در هر هفته به طور متوسط ۱.۸ حمله موفقیت آمیز اتفاق میافتد.
شرکتها و سازمانهایی که در این مطالعه شرکت کردهاند، همگی گفتهاند از حمله ویروس، تروجان و کرمهای رایانهای رنج میبرند.
۹۷درصد از این شرکتها نیز گفتهاند به نحوی با بدافزارهای مختلف مقابله میکنند و ۷۱درصد نیز گفتهاند در فعالیتهای خود گاها به رایانههایی بر میخوردند که تبدیل به یکی از اجزای یک شبکه آلوده شده است.
این مطالعه نشان داده است که شرکتهایی که بر راهکارهای هوشمندی امنیتی تمرکز میکنند و سعی میکنند حملات سایبری را در همان مراحل اولیه شناسایی کنند، متحمل هزینه کمتری میشوند. این شرکتها به طور متوسط در سال ۱.۷ میلیون دلار در این راه صرفه جویی میکنند.
یافتههای مطالعه شرکت پونمون نشان میهد که استفاده از فناوریها و راهکارهای مدیریت اطلاعات و رویدادهای امنیتی (SIEM) نیز در این زمینه اثربخش است.
بنا بر یافتههای این موسسه مقابله با حملات سایبری علاوه بر هزینهای که روی دست شرکتها و سازمانها گذاشته است، وقت زیادی را نیز از آنها گرفته است.
در سالهای قبل متوسط زمان لازم برای دفع حملات سایبری ۱۸ روز برآورد شده است که این رقم در سال جاری به ۲۴ روز افزایش یافته است.
این مطالعه نشان میدهد هزینهای که شرکتها و سازمانهای مختلف به خاطر مقابله با حملات سایبری متحمل میشوند، در هر کشور متفاوت است. هزینه لازم برای این کار در آمریکا ۸.۹ میلیون دلار، در آلمان ۶ میلیون دلار و در بریتانیا ۵.۲ میلیون دلار برآورد شده است.
منبع:
همکاران سیستم