به گزارش
گرداب به نقل از فارس، بیش از نیمی از بدافزارهایی که در محیط مجازی برای آلوده کردن رایانههای کاربران منتشر میشوند پلتفورم جاوا را هدف قرار دادهاند.
یافتههای شرکت امنیتی کاسپراسکای نشان میدهد در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ حدود ۵۶ درصد از همه حملات هکری با هدف سوءاستفاده از آسیب پذیریهای جاوا طراحی شدهاند.
اگر چه اوراکل برای برطرف کردن برخی حفرههای امنیتی جاوا وصلههایی عرضه کرده، اما بسیاری از کاربران این وصلهها را نصب نکرده و به همین علت به طور جدی در معرض خطر هستند.
کارشناسان امنیتی معتقدند محبوبیت پلتفورم جاوا در کنار عدم وجود برنامهریزی جامع و مرتب برای بهروزرسانی این برنامه باعث شده تا هکرها آن را یک هدف محبوب و ابزاری مناسب برای نفوذ به رایانه ها بدانند.
بر اساس آمار موجود نسخههای مختلف جاوا بر روی بیش از ۱.۱ میلیارد رایانه در سراسر جهان نصب شده که بسیاری از آنها بهروز نشده و قدیمی هستند.
دومین هدف محبوب هکرهای آنلاین بعد از جاوا، نرم افزار Adobe Acrobat Reader است که برای مشاهده فایلهای پی دی اف به کار میرود. ۲۵ درصد حملات در فضای مجازی با هدف سوءاستفاده از این نرم افزار طراحی میشود.
سیستم عامل ویندوز هم که چهار درصد از حملات را به خود اختصاص داده در رتبه سوم است و رتبه چهارم با ۲ درصد حملات متعلق به سیستم عامل آندروید گوگل است.
باید توجه داشت که حملات به سیستم عامل آندروید رو به افزایش است و تعداد بدافزارهای جدید آندروید که مورد شناسایی قرار گرفتهاند از ۵۴۴۱ مورد در آغاز سال ۲۰۱۲ به ۹۱۳۰ مورد در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۲ رسیده است.