به گزارش
گرداب، سیستم توزیع برق، سیستم بانکی، سیستم حمل و نقل، ایستگاه قطار و وای فای؛ این میتواند توصیف بسیاری از شهرهای امریکا باشد که در پروژه سایبر سیتی با 15 هزار سکنه مجازی تعریف و آماده حمله و دفاع سایبری شده است.
موسسه SANS در ابعادی به وسعت 14 متر مربع، پروژهای بنام سایبر سیتی برای شبیه سازی حملات سایبری ایجاد کرده تا ببینید در سناریوهای مختلف چه اتفاقی رخ داده و چه میزان نفوذی صورت گرفته و چقدر خسارت وارد میشود.
پروژه مذکور میخواهد تمام سناریوهای مطرح را برای یک حمله سایبری پیش بینی کرده و بعد بر آن اساس طرحهای دفاعی مناسبی برای آن تعریف کند.
شبکهای دیجیتالی از هر چیزی شامل اکانت بانکی ، اطلاعات شخصی و سیستم دفاعی در این پروژه در نظر گرفته شده است.
اسکودیس مدرس سایبر سیتی و موسس کانتر هک میگوید همه چیز به هک کردن دیتا و یا جاسوسی ختم نمیشود. به گفته وی نوع تهدیدات دائم در حال تغییر است هر چند موضوع هنوز حول محور امنیت دیجیتالی است اما امروزه مردم سیستمی را برای تخریب فیزیکی هک میکنند که این موضوعی کاملا متفاوت جلوه می کند.
خطرات احتمالی علیه دنیای واقعی روز به روز توسعه یافته و زیرساختها را مورد هدف قرار داده است. علاوه بر زیرساختها، نیروگاههای اتمی، سیستمهای توزیع برق، بیمارستانها و آژانسها همه به هم، دیجیتالی وصل بوده و خطر اینجا کاملا احساس میشود.
پنتاگون این موضوع را به رسمیت شناخته و وزارت دفاع جنگهای آتی را از این دست اعلام کرده است.
پروژه مذکور در نهایت مهارتهای سایبری را ارتقاء میدهد. با سناریوهای برنامه ریزی شده، سیستم توزیع برق خراب میشود، ریل قطارها تخریب میشود، سیستم حمل و نقل از کار میافتد و خلاصه همه این سناریوها انجام میشود تا پرسنل نظامی مورد نظر در مقابله با حملات سایبری احتمالی بتوانند مقاومت کنند.
5 دوربین در فضای عملیات نصب شده که پرسنل اتفاقات را دیده و بلافاصله اقدامات دفاعی لازم را انجام می دهند.
البته سایبر سیتی تنها پروژه برای آمادهسازی مقابل حملات سایبری نیست. دارپا نیز تحت عنوان National Cyber Range با شبیهسازی شبکههای پیچیده و با مدلسازی به صورت گیم، حملات احتمالی به کل اینترنت را شبیهسازی کرده و چارهجویی میکند.
منبع:
خبرآنلاین