سیاست مشترک دولت دهم و یازدهم چیست؟

تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳

نماینده کمیسیون فرهنگی در شورای عالی فضای مجازی گفت: در دولت دهم و یازدهم سیاست مشترکی نسبت به غیر فعال کردن این شورا وجود داشته و دارد تا نتواند نقش اساسی خود را در مدیریت فضای مجازی بازی کند.

به گزارش گرداب، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در گفت‌وگو با مهر، با انتقاد از عدم برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی گفت: شورای عالی مهمترین مرجع برای پیگیری مسائل مربوط به فضای مجازی است. شورای عالی مجازی مجوز ورود به کارهای اجرایی و تصدی گری در بعضی بخش ها را دارد، در حالی که جایگاه شورای انقلاب فرهنگی جایگاه سیاست گذاری است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در دولت دهم و یازدهم سیاست مشترکی نسبت به غیر فعال کردن این شورا وجود دارد تا نتواند نقش اساسی خود را در مدیریت فضای مجازی بازی کند. البته دولت جدید با شدت بیشتری این سیاست را بازی می‌کند.

وی که از سوی ریاست کمیسیون فرهنگی برای حضور در شورای عالی فضای مجازی انتخاب شده است، با بیان اینکه رئیس جمهور برای برگزاری جلسات این شورا تعیین وقت نمی‌کند اظهار داشت: عدم تشکیل جلسات شورا توسط رئیس جمهور نمایانگر این مهم است که دولت نمی‌خواهد این شورا برای مدیریت فضای مجازی کشور تصمیم گیری کند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بر اساس قانون اگر رئیس جمهور برای تشکیل شورای عالی وقت تعیین نکند، شورای عالی فضای مجازی می تواند به ریاست هر یک از سران قوا تشکیل جلسه دهد. این گله از سران قوا وجود دارد که همتی برای تشکیل این جلسه ندارند.

وی ادامه داد: دولت در واقع مجری است و مقام معظم رهبری هم در خصوص رابطه دولت و مجلس فرمودند که قانون گذاری نرم افزار و  اجرا سخت افزار است. در مورد فضای مجازی هم دولت مجری سیاست گذاری است که شورایعالی فضای مجازی انجام می‌دهد.

پژمان فر اظهار داشت: شورای عالی فضای مجازی دستگاهی سیاست گذار و حتی فراتر از آن است، در حالی بسیاری از شوراها تشکیل جلسه داده اند تاکنون شورای عالی فضای مجازی تشکیل جلسه نداده است.

وی در پایان تاکید کرد: کمیسیون فرهنگی در مورد عدم تشکیل جلسات شورای عالی فضای مجازی موضع گیری خواهد کرد.