وی عنوان کرد: با تخصیص این رقم حدود دو هزار و 500 میلیارد تومان در زیرساختهای ارتباطی سرمایهگذاری کردیم و اپراتورها و بخش خصوصی نیز رقمی پیرامون 5 هزار میلیارد تومان سرمایه آوردند که مجموع سرمایهگذاریها به هفت هزار و 500 میلیارد تومان رسید.
معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات با تأکید بر اینکه طبق قوانین کشور زیرساختهای ارتباطی در اختیار دولت است و اجازه واگذاری به بخش خصوصی را ندارد، عنوان کرد: سرمایهگذاریها را به سمت تکمیل شبکههای فیبرنوری و دسترسی اصلی بردیم تا اپراتورهای بخش ثابت و موبایل نیز راغب به توسعه شوند زیرا اگر این ظرفیتها ایجاد نشود آنها به سمت توسعه نمیروند.
او با بیان اینکه بودجه یک پیشبینی دارد و یک تخصیص، گفت: بودجهای که تا پایان سال تخصیص نیابد دیگر تمام شده است و به سال بعد نمیرود؛ مناسبترین عدد برای تخصیص بودجهها چیزی بین 50-60 درصد است.
قنبری با بیان این که تاکنون دولت همراهی کرده تا پروژهها را تأمین اعتبار کنیم، درباره پیشبینی بودجه امسال نیز عنوان کرد: امسال پیشبینی داشتیم به چهار هزار و 500 میلیارد تومان برسیم اما اعتباراتی که وارد خزانه میشود به صورت کامل اختصاص نمییابد و بخشی از آن صرف موضوعات اولویتدار نظیر دولت الکترونیکی و انتخابات الکترونیکی که به هزینه حدودا 60 هزار میلیاردی نیاز دارند، میشود.
معاون برنامهریزی وزارت ارتباطات ابراز کرد: پیشبینی میشود امسال دو هزار و 700 میلیارد تومان به وزارت ارتباطات تخصیص داده شود.
وی افزود: تخصیص متناسب با وصل درآمدها خواهد بود؛ سعی میکنیم با تعامل خوبی که با سازمان مدیریت داریم برای آنها درآمدزایی کنیم تا بتوانیم بودجه خودمان را هم بگیریم.
قنبری خاطر نشان کرد: تفاوت حوزه ما با دیگر حوزهها این است که اگر ما یک واحد سرمایهگذاری کنیم چیزی بین 2 تا 3 واحد توسط بخش خصوصی سرمایهگذاری میشود.