وزیر ارتباطات گفت: در ابتدای کار دولت ۱۰ هزار اپلیکیشن بومی داشتیم که اکنون به ۲۵ هزار رسیده است.
وی عنوان کرد: اکثر کشورهای دنیا این حوزه را پیشران اقتصاد و توانمندساز همه بخش ها انتخاب کردند و گمان می کنیم رسالت بزرگی بر دوشمان است.
وزیر ارتباطات افزود: سال گذشته اولویت ما توسعه زیرساخت کشور بود و تمام وقت مان صرف پروژه هایی شد که امروز اولین اینها به بهره برداری رسید و امیدوارم تا پایان سال دو سه پروژه دیگر را هم افتتاح کنیم.
او خاطر نشان کرد: اولویت ما این است محتوا و اپلیکیشن های بسیاری توسط دانشجویان برای مردم خلق شود؛ اقبالی که مردم به این عرصه نشان می دهند باید هم پای آنها پیش رویم.
وی خاطر نشان کرد: در ایران حدود 3.5 میلیون مشترک اینترنت ثابت داشتیم که الان 10 میلیون شده است. برای موبایل 200 هزار نفر از اینترنت استفاده می کردند و الان 11 میلیون شده است.
واعظی خاطر نشان کرد: تلاشی که در 22 ماه گذشته کردیم حدود 5 هزار میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی را جذب کنیم و دو هزار میلیارد تومان هم خودمان سرمایه آورده ایم؛ در آینده برنامه داریم با هر یک تومانی که می آوریم بین سه تا چهار تومان بخش خصوصی بیاورد.
وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: می خواهیم در کشور اشتغال ایجاد کنیم؛ فارغ التحصیلان این حوزه بسیار هستند و باید شرکت های دانش بنیان کوچک را حمایت کنیم تا هسته هایی به وجود آورند تا از این پتانسیل استفاده کنند.
واعظی گفت: با هماهنگی معاونت علمی داریم حمایت از این قشر می کنیم تا از این طریق بخش خصوصی را حمایت کنیم. تلاش داریم واسطه ای بین اپراتورهای بخش خصوص و مردم شویم تا برای بخش خصوی سوددهی داشته باشد و به مردم هم فشار نیاید. زمانی که 200 هزار نفر از اینترنت استفاده می کردند طبیعی بود که بین 5 تا 14 ریال بپردازند اما با افزایش ظرفیت این رقم ها به نیم تا 0.75 ریال رسید.
وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات تا پایان امسال از طرف ما تهیه می شود؛ اما بخش دیگری هست که مربوط به محتوا و اپلیکیشن می شود و آن هم باید توسط ما و خش خصوصی توسعه یابد.
او خاطر نشان کرد: در ابتدای کار دولت 10 هزار اپلیکیشن بومی داشتیم که اکنون به 25 هزار رسیده است.