اتحاديه آزاديهاي شهروندي امريكا ACLU در گزارشي فاش كرد: دادگاه فدرال امريكا روز گذشته در اقدامي غير انساني قانوني را به تصويب رساند كه براساس آن به سازمان جاسوسي، امريكا سيا اجازه ميدهد اطلاعات مربوط به جنايات و شكنجههاي خود را از بين ببرند.
به گزارش
گرداب به نقل از خبرگزاري لبنان؛ براساس گزارش ACLU، اين قانون درحالي به تصويب يك مرجع قضايي رسيده كه اصل اين كار غير قانوني است.
بنابراين گزارش؛ اين قانون به مأموران سيا اجازه ميدهد تا به هر اقدام غير قانوني و جنايتكارانهاي دست بزنند و به راحتي اسناد و مدارك مربوط به آن را از بين ببرند.
"جميل" معاون اتحاديه آزاديهاي شهروندي امريكا در اين گزارش گفت: اين اقدام دولت امريكا نشان ميدهد امريكا هنوز هم در ناپديد كردن اطلاعات سري سازمان سيا، نظير اسامي شكنجه شدگان به آنها همكاري ميكنند.
گفتني است: پيش از اعطاي چنين حقي به مأموران سيا آنها به اين اقدام دست ميزدند، ولي با تصويب اين قانون ديگر كسي جلودار سازمان سيا نخواهد بود.
منبع:
باشگاه خبرنگاران