به گزارش گرداب فارس به نقل از یو اس ای تودی نوشت، با استفاده از این پردازنده ها به طور گسترده ای در مصرف انرژی صرفه جویی شده و عمر باتری رایانه ها دو برابر می شود. همچنین عملکرد گرافیکی و بصری رایانه ها تا دو برابر بهبود یافته و عملکرد برنامه های تحت وب هم در مقایسه با رایانه های شخصی سه سال قبل تا 50 درصد بهتر می شود.
نکته جالب دیگر این است که لاگین کردن و ورود به رایانه های مجهز به تراشه های Skylake تنها با نگاه کردن به آنها امکان پذیر خواهد بود. کارشناسان این شیوه ورود به یک رایانه یا لاگین را کاملا ایمن دانسته و معتقدند دوربین سه بعدی طراحی شده به همین منظور که از دو زاویه به چهره کاربر نگاه می کند قابل فریب دادن نیست و می تواند عکس یک کاربر را از چهره واقعی او متمایز کند.
اینتل امیدوار است که عرضه این تراشه موجب افزایش تقاضا برای خرید رایانه های شخصی شود که این روزها به علت محبوبیت گوشی های هوشمند، تبلت ها و لپ تاپ های اپل دیگر چندان مورد توجه نیستند. تازه ترین آمار نشان می دهد که عرضه جهانی رایانه های شخصی در سه ماهه دوم سال 2015 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 11.8 درصد کاهش یافته است.
قابلیت مهم دیگر این تراشه شارژ بی سیم ابزار و لوازمی است که در اطرافش قرار بگیرند. تراشه یاد شده با استفاده از وسیله ای خاص که زیر میز قرار می گیرد می تواند هر سطح مسطحی را به یک شارژر مبدل کند. این شارژر فعلا 5 واتی است و قابیت ارتقا به یک شارژر 20 واتی را هم دارد. البته تکیمل این فناوری تا یک سال دیگر به طول می انجامد.