به گزارش گرداب فارس به نقل از بی بی سی نوشت، مایکروسافت که به شدت به رویه دولت آمریکا اعتراض دارد، نارضایتی خود را اعلام کرده و قصد دارد از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کند.
در سال 2014 دادگاهی در آمریکا به نفع ادعای دولت در این زمینه رای داد. استدلال دادگاه این بود که مایکروسافت یک شرکت آمریکایی است و لذا مقامات این کشور می توانند آن را مجبور به افشای اطلاعاتش بکنند، حتی اگر این اطلاعات در کشوری در خارج از آمریکا ذخیره شده باشد. اما مخالفان استدلال می کنند که اقدام یاد شده حاکمیت ملی کشور محل استقرار پایگاه داده یعنی ایرلند را زیر سوال می برد و باید به معاهدات بین المللی در این زمینه احترام گذاشته شود.
مایکروسافت همچنین معقتد است که قوانین مربوط به حریم شخصی به دنبال درخواست و تلاش دولت آمریکا نقض شده و باید به این موضوع هم رسیدگی شود.
اگر دادگاه با درخواست دولت امریکا موافقت کرده و این موضوع به یک رویه مبدل شود، بسیاری از شرکت های فناوری آمریکایی دیگر هم که سرورهای خدمات کلود و ... خود را در دیگر کشورها برپا کرده اند با مشکلات جدی مواجه می شوند و در این صورت اعتماد کاربران و مشتریان خدمات آنها در دیگر کشورها کاهش خواهد یافت. از جمله این شرکت ها می توان به اپل، آمازون، اچ پی، ای بی، AT&T، Verizon و Salesforceاشاره کرد.