Gerdab.IR | گرداب

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات مطرح کرد؛

ایجاد شغل در فناوری اطلاعات با ۴۸ میلیون

تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴

عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات گفت: درصورتیکه هزینه ایجاد شغل در بخش صنعت حدود ۳ هزار میلیون ریال برآورد می شود در حوزه فناوری اطلاعات با ۴۸۰ میلیون ریال می توان شغل ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو سلجوقی در دومین همایش بین المللی نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار، درباره فرصتهای کارآفرینی در  فناوری اطلاعات و ارتباطات برای زنان به جایگاه زنان در توسعه اقتصادی کشور تاکید کرد و گفت: بخش عمده ای از  اقتصاد فناوری اطلاعات و ارتباطات - فاوا- در کشور بر عهده زنان است.
 
وی بهترین حوزه تولید اشتغال را بحث خدمات دانست و گفت: بهترین حوزه‌ای که می‌تواند تولید اشتغال را با خود به همراه داشته باشد، بخش خدمات است که می‌توان آن را با استفاده از تکنولوژی بهبود داد و نتیجه‌ این اعمال تغییر، افزایش بهره‌وری و نیروی کار انسانی خواهد بود.
 
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات گفت: هزینه ایجاد شغل در بخش صنعت حدود سه هزار میلیون ریال برآورد می شود و این درحالی است که در حوزه فاوا با ۴۸۰ میلیون ریال می توان شغل ایجاد کرد.
 
وی با اشاره به رشد ۳ برابری تعداد گوشی های هوشمند در طول ۵ سال گذشته در دنیا و گسترش ابزارهای تکنولوژیکی افزود: کشور ما نیز در ۵ سال اخیر با رشد قابل توجه تعداد گوشی های هوشمند مواجه شده است.
 
سلجوقی بهره گیری از ابزار ها و امکاناتی که تلفن هوشمند در اختیار قرار می دهد را راهی برای توسعه کسب و کار های نوین در کشور دانست و افزود: حجم بالای استفاده از دستگاه های سیار این موضوع را بیان می‌کند که این تکنولوژی از مولفه‌های اساسی زیرساخت به شمار می‌آید و اهمیت بسیار بالایی دارد.
 
وی رایانش ابری را فرصتی برای توسعه کسب و کار ها برشمرد و گفت: کاهش هزینه دسترسی به نرم افزارها و ارائه امکانات سخت افزاری از جمله فرصت هایی است که رایانش ابری در اختیار قرار می دهد که با این وجود می توان میزان قابل توجهی از دانش آموختگان را در زمینه فناوری اطلاعات مشغول به کار کرد.
 
سلجوقی با تاکید بر حمایت سازمان فناوری اطلاعات از کار آفرینان نوپا و استارتاپ ها گفت: با ارائه امکانات زیرساختی همچون ارائه پهنای باند و سرور رایگان به مدت یکسال تلاش داریم تا از ایده های خلاق کارآفرینان نوپا در حوزه های فنآوری اطلاعات حمایت کنیم.
 
عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران، تامین امکانات زیرساختی توسعه، راه‌اندازی نهادهای فرهنگی همچون پارک های علم و فرهنگی، مراکز رشد و کریدورهای علم و فناوری و همچنین کاهش هزینه پهنای باند را از جمله راهکارهای مناسب در جهت توسعه کارآفرینی در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد.