محدودیتهای چین برای شرکتهای آی تی!

تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۴

دولت چین از شرکت های فناوری بزرگ خارجی و به خصوص آمریکایی خواسته تا برای تداوم فعالیت در این کشور تعهداتی را بپذیرند.

به گزارش گرداب فارس به نقل از وی تری نوشت، این تعهدات با اعتراض این شرکت ها مواجه شده و آنها معتقدند از این طریق ممکن است اطلاعات شخصی کاربران در دسترس دولت چین قرار بگیرد و حریم شخصیشان نقض شود.
 
مرکز ارزیابی امنیت فناوری اطلاعات چین که متولی این موضوع است می گوید هدف از این کار رعایت برخی اصول کلیدی و از جمله کسب اطمینان از عدم آسیب دیدن امنیت ملی چین و دفاع از حقوق مردم است. مقامات چینی بعد از افشاگری های ادوارد اسنودن در مورد استفاده دولت آمریکا از شرکت های فناوری برای جاسوسی از ارتباطات اینترنتی و تلفنی شهروندان و مسئولان سیاسی کشورهای خارجی به شدت عملکرد موسساتی همچون گوگل، اپل، مایکروسافت، فیس بوک و ... را زیر نظر گرفته اند.
 
بر اساس تعهدنامه تنظیم شده توسط طرف چینی، شرکت های فناوری باید  به طور مرتب و منظم وصله های به روزرسان برای برطرف کردن آسیب پذیری های امنیتی برنامه ها و خدمات خود عرضه کنند. این شرکت ها باید به صراحت به کاربران بگویند که چه نوع اطلاعات شخصی آنها را جمع آوری می کنند. آنها همچنین باید تضمین کنند که محصولاتشان ایمن و قابل کنترل توسط کاربران است.
 
شرکت های فناوری همچنین حق نخواهند داشت هیچ گونه اطلاعات شخصی حساس کاربران را که در بازار چین جمع اوری کرده اند، ذخیره، منتقل یا پردازش کنند یا به هر نحو آنها را بدون اجازه به خارج از مرزهای چین منتقل نمایند.
 
رسانه های آمریکایی بر سر این موضوع جنجال خبری گسترده ای به راه انداخته و مدعی هستند دولت چین به دنبال جاسوسی از آنها و کاربرانشان است و دفاع از حریم شخصی و امنیت مردم چین بهانه ای بیش نیست.