به گزارش گرداب از باشگاه خبرنگاران جوان؛ داده ها با تکنیک پیمایش و روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای با حجم نمونه 255 نفر جمع آوری و تحلیل شده اند. نتایج پژوهش نشان داد افراد با عضویت و مشارکت در این سایت شبکه های اجتماعی مواردی را بدین شرح به دست می آورند: افزایش شبکه های ارتباطی، عضویت در گروه های مختلف، تبعیت از هنجارها و قوانین، ایجاد اعتماد به دیگران و گروه ها، به دست آوردن اطلاعات و حمایت و در نهایت دسترسی به منابع مختلف که همگی این موارد مؤلفه های تشکیل دهندة سرمایة اجتماعی است.
صاحبنظران علوم اجتماعی عضویت و مشارکت در گروه های مختلف را راهی بر افزایش سرمایه اجتماعی می دانند که افزایش این سرمایه، نمود روشنی در زندگی افراد از جمله افزایش اعتماد و حمایت، دسترسی به اطلاعات و منابع دارد که به واسطه این امکانات، آرامش روحی بیشتر و در نهایت شادی افراد افزایش پیدا می کند.
افزایش سرمایه اجتماعی در این سایت شبکه های مجازی بر تجربه و احساس مثبت تأثیر افزایشی و بر تجربه و احساس منفی تأثیر کاهشی می گذارد که نهایتا به افزایش شادکامی منجر می شود؛ عضویت و مشارکت در شبکه های اجتماعی مجازی باعث افزایش سرمایه اجتماعی و در ادامه شادکامی افراد می شود.