به گزارش گرداب از باشگاه خبرنگاران جوان؛ محرم دوباره از راه رسیده است و مانند گذشته چهرهی شهرهای ایران با حضور هیأتهای سوگواری و سیاهپوشان عزادار امام سوم شیعیان دگرگون می شود. اما ما از محرم و عاشورا چه مى دانیم و چه چیزى را به خاطر مى آوریم. آیا ما از واقعه ى عاشورا چیزى جز طبق هاى زرین نورانى و سیار خیابانى و پرچم و علم و گاهى نوحه سرایى و طبل و دهل و کرنا تا نیمه هاى شب در خیابانها و معابر عمومى ادامه دارد چیز دیگرى را به خاطر مى آوریم؟!
در ماه محرم که زمین و آسمان ، کوه و برزن ، دشت و بیابان ، با اینکه چشم بینا و عقل و درک و شعور مایه افتخار و اصل تفاوت انسان با موجودات و خلایق دیگر است این پدیده را نادیده می انگارد؟!
پیاده سازی سیره عاشورایی در شبکه های اجتماعی!
احمد داودی روانشناس و مددکار اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اخبار داغ فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان در پاسخ به اینکه فضای مجازی باید در ایام محرم چه رنگ و بویی داشته باشد گفت: در فضای مجازی باید این واقعه عظیم را به تصویر کشید و در عرصه ی ظهور قرار داد.
وی اظهار داشت : به عبارت دیگر افرادی که در این فضا قرار دارند بایستی هوشیارانه و مدبرانه ، تمام واقعیت و هدف سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) و بی بی دو عالم حضرت زینب (س) به خصوص در ایام محرم در اینستاگرام ، لاین و دیگر شبکه های اجتماعی به گوش و اذهان مردم برسانند،به گونه ای که فقط نالیدن و سینه زدن و شرکت در مراسمات نباشد ، بلکه اصل و خمیر مایه ی این قیام عظیم را در فضای مجازی به تصویر بکشند.
وی از برپاداری نماز ، امر به معرف و نهی از منکر ، اجرای عدالت و ... به عنوان اصول قیام عاشورا یاد کرد و افزود: این موارد باید به گونه ای بسیار عالی به تصویر کشیده شوند به طوری که هر جستجوگر در فضای مجازی خود را در آن صحنه واقعی ببیند و تمام این اصول را در خود بیدار نماید.
پیاده سازی سیره عاشورایی در شبکه های اجتماعی!
این روانشناس درپایان گفت : ماه محرم باید نه تنها در عالم واقعی بلکه در فضای مجازی هم انسان را بیدار کند، تا همواره خود را دوست داشته باشند، به یاری هم بشتابند ، دلجوی هم باشند تا کمی از آلام و دردهایشان کاهش یابد ، این است اصول قیام عاشورا.