حمله به اعتقادات جوانان در کلاس های ایده پردازی

تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۸۹

اخیراً کلاس هایی با عنوان ایده پردازی، در شهرهای بزرگ کشور برگزار می شود که با اشاعهٔ افکار نو ظهور غربی در صدد اغفال جوانان هستند.

گرداب- اخیراً گروه هایی سازمان یافته با راه‌اندازی کلاس هایی تحت عنوان "ایده پردازی"، به دنبال اغفال جوانان از طریق اشاعه افکار ماتریالیستی، مارکسیستی و اندیشه های فمینیستی هستند.

این گزارش، تنها گوشه ای از تهدیداتی است که در چند ماه گذشته در دستور کار گروه های مشکوک و ضد اجتماعی، برای اغفال جوانان قرارگرفته است.

نحوه تشکیل کلاس های ایده پردازی
این کلاس ها به صورت جمعی و در گروه های 4 تا 10 نفره تشکیل می شود و در جریان برگزاری آن، یک موضوع واحد از طرف استاد طرح و همه افراد حاضر در جلسه موظف به ارائه نظر و پیشنهاد در رابطه با این موضوع می شوند.

در این کلاس‌ها که بیشتر در شهرهای بزرگ همچون تهران، اصفهان، مشهد و تبریز برگزار می شود، اندیشه های نوظهور غربی، در جلسات یک ساعت و نیمه به شیوه خاصی به شرکت کنندگان القا می شود.
 
ارائه طرح و ایده در رابطه با یک موضوع فی نفسه اشکال ندارد، اما زمانی که ایده برای طرح هایی همچون ایجاد شک و تردید در موجودیت خداوند، رفتار های آزادی‌بخش، جبر مادی‌گرایی، تشابه حقوق زن و مرد، عادی بودن دوستی دختر و پسر و بی حجابی ارائه شود، باید تأمل بیشتری داشت.

افراد مشکوک در لباس استاد!
«شما باید سعی کنید از افکار و ایده های خود لذت ببرید؛ چرا که در وجود شما قدرت نهفته وجود دارد. افکار شما احساس شما را پدید می آورد و در واقع این احساس اولین قدم در راه رسیدن به هدف است. پس از امروز شروع کنید به پیشبرد افکارتان بر اساس احساسی که برایتان پدید می آید. با احساس مبارزه نکنید چرا که مقابله با آن باعث از بین رفتن شما خواهد شد».

این جملات تنها بخشی از دیالوگ هایی است که توسط افرادی به ظاهر استاد، به شرکت‌کنندگان در این کلاس ها القا می شود.
 
نتیجه القای این جملات، این است که هر احساسی قابل احترام است و باید آن را عملی کرد؛ بر این مبنا، احساس بی بندوباری اخلاقی، احساس لائیک بودن، احساس شورش علیه هنجارها و ارزش های اجتماعی هم محترم هستند!

در این کلاس ها برای پرهیز از هرگونه شک و سوء ظن در بین شرکت کنندگان، اساتید با ظاهری آراسته در کلاس ها حضور پیدا می کنند و برای ارتباط بهتر با زنان و دختران جوان، از زنان نیز در این فعالیت های هدف دار استفاده می شود.

هشدار پلیس برای آگاهی خانواده ها
سرهنگ "رضا غنی لو" کارشناس انتظامی، ضمن هشدار به خانواده ها برای هوشیاری نسبت به مؤسسات آموزشی و آگاه‌سازی فرزندان گفت: «مؤسسات آموزشی از نظر قانونی به چند دسته تقسیم می شوند؛ اولین گروه مؤسسات مهارتی و اشتغال آموزی هستند که متولی این کلاس ها سازمان آموزش های فنی و حرفه ای است و یا هنری و فرهنگی هستند که متولی آن وزرات ارشاد اسلامی است.»

وی با بیان این مطلب که در شرایط کنونی مهم‌ترین موضوع و دغدغه عمومی در رابطه با کلاس های بخش خصوصی است، اظهار داشت: «عدم صلاحیت اخلاقی و علمی مدرسان، آموزش هیپنوتیزم و طرح مسائلی با موضوع علوم غربی و انسانی از جمله تخلفات عمده این کلاس ها است.»

این کارشناس انتظامی با اشاره به این مطلب که کلاس های بخش خصوصی باید از مرجع اصلی خود مجوز دریافت کنند خاطرنشان کرد: «تابلوی نشانه، شماره مجوز و آدرس مشخص، باید در مؤسسات، در جایی قابل رؤیت نصب شده باشد.»

غنی لو در ادامه با اعلام یک خبر مهم گفت: «در ماه های گذشته برخی افراد از طریق روش مجرمانه جدیدی اقدام به اغفال جوانان می کنند که در این روش، افرادی تحت عنوان "استاد تدریس خصوصی" با انتشار آگهی هایی در روزنامه‌های کثیر الانتشار به بهانه تدریس وارد منازل شده و به تدریج در طول آموزش، عقاید و باورهای غیر اخلاقی را به افراد القا می کنند که خانواده ها باید نسبت به این گونه از افراد و هویت آنها هوشیار باشند.»

تقویت بنیه دفاع فکری جوانان
در سال های گذشته کارشناسان و مسؤولان در بخش های مختلف، برای تقویت بنیه دفاعی جوانان در ابعاد جسمی، روحی و اعتقادی، همواره در تلاش بوده‌اند اما با توجه به شواهد و قرائن موجود به نظر می رسد، جوانان ما آمادگی کامل را برای دفاع از خود در برابر هجمه های دینی، تربیتی و اعتقادی ندارند.

بیشترین اثر گذاری در فکر و روح جوانان زمانی است که باور آنها از طریق روش های زیبا و فریبنده مورد حمله قرار گیرد.
 
منبع: جوان