یک روزنامه آمریکایی مطرح کرد

جاسوسان آمریکا حریف ایران نیستند/از خیانت‌کاران باید استفاده کرد!

تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۴

این روزنامه با آوردن مثال تاسیسات اراک و نطنز می‌گوید: "آمریکا هیچ چیزی درباره این تاسیسات مخفی نمی‌دانست البته تا زمانی که خیانت‌کاران وجود آنها را در سال 2002 افشا کردند.

به گزارش گرداب  به نقل از باشگاه خبرنگاران روزنامه بوستون گلوب (bostonglobe) در مطلبی به عنوان "جاسوسان آمریکا حریف فریبکاری ایران نیستند" به بررسی موفقیت‌ها و شکست‌های سازمان‌های مختلف اطلاعاتی ایالات متحده در افشا کردن اسناد برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و اذعان کرد که آنها نمی‌توانند به مسایل محرمانه جمهوری اسلامی دست یابند. همچنین مدعی شد که برای این کار باید از خیانت‌کاران استفاده کرد.
در ابتدای این مقاله با اشاره به اظهارات مکرر اوباما درباره اینکه توافق بر پایه اعتبارسنجی است نه اعتماد، مدعی شد: "جان کری نیز می‌خواهد نگرانی‌ها حول فریبکاری ایران برای دسترسی به کلاهک‌های هسته‌ای را برطرف کند. کسی انتظار ندارد ایران رفتار خود را بهتر کند زیرا این کشور تمایلی به تغییر ندارد. این کشور همیشه دشمن و طالب جنگ با آمریکا خواهد ماند!"
 
 
بوستون گلوب با اظهار امیدواری حداقلی نسبت به اعتبارسنجی بعنوان مبنای توافق نوشت: "ولی همین اعتبارسنجی به کار اطلاعاتی و جاسوسی وابسته است که در آن زمینه سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا پرونده‌های شکست خورده زیادی درباره آشکار کردن فعالیت‌های هسته‌ای پنهان دولت‌های دشمن دارند. وظیفه این اعتبارسنجی بر عهده کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است."
 
 
این روزنامه به نقل از یک مامور سابق سازمان جاسوسی آمریکا در بخش سرویس مخفی نوشت: "کارشناسان آژانس توانایی بالایی در نظارت پویا دارند یعنی با بررسی تاسیسات هسته‌ای مشکوک به سرعت پنهان کاری‌ها را آشکار می‌کنند. اما بهره‌وری آژانس اتمی به نسبت مستقیم با فریبکاری خصمانه کشور میزبان کاهش می‌یابد. ایران برای سال‌های بازرسان تسلیحاتی را فریب داده و اکنون نیز آشکارسازی جنبه‌های احتمالی نظامی برنامه هسته‌ای‌اش را رد می‌کند."
 
 
مارک گرچت با وارد آوردن اتهامات بی‌پایه و اساس به ایران و با اشاره به خیانت برخی ایادی حزب مخالف انقلاب اسلامی در فاش کردن اسناد فعالیت‌های هسته‌ای ایران در سال 2002 مدعی است: "ما می‌توانیم مطمئن باشیم که ایران به عناد فریبنده با آژانس اتمی ادامه می‌دهد. بیشتر چیزهایی که غرب درباره تمایلات هسته‌ای ایران می‌داند توسط مامورین مخفی فعال در ایران به دست نیامده، بلکه مخالفان و فراریان این کشور آنها را ارایه داده‌اند."
 
 
وی با آوردن مثال تاسیسات اراک و نطنز می‌گوید: "آمریکا هیچ چیزی درباره این تاسیسات مخفی نمی‌دانست البته تا زمانی که خیانت‌کاران وجود آنها را در سال 2002 افشا کردند. حقیقت این است که سیا و سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا در جمهوری اسلامی با چشمان بسته عمل می‌کنند. گاه و بی‌گاه ایالات متحده با پیشرفت‌های خطرناک هسته‌ای دولت‌های مختلف غافلگیر شده است."
 
 
بوستون گلوب در پایان با اشاره به شکست‌های اطلاعاتی مختلف سازمان‌های جاسوسی آمریکا در زمینه‌های مختلف تصریح کرد: "بسیار خوب است که توافق هسته‌ای ایران را بر پایه اعتبار سنجی بدانیم ولی این مسئله وقتی جواب می‌دهد که کار اطلاعاتی انجام شود، آنهم زمانی که دولت (مورد نظر) قصد تقلب و فریبکاری را نداشته باشد. ایران برای سال‌ها این کار را انجام داده است."