روحانی و واعظی به الکامپ نمی‌رسند

تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۴

در حالیکه قرار بود مراسم افتتاحیه بیست‌و‌یکمین الکامپ فردا در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور وزیر ارتباطات برگزار شود، اما ظاهرا محمود واعظی به افتتاحیه نمی‌رسد و وظیفه او را معاونش برعهده می‌گیرد.

به گزارش گرداب، پیش از این ناصر علی سعادت -رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور- خبر از دعوت واعظی از شخص رئیس جمهور برای حضور در مراسم افتتاحیه الکامپ 21 داده و گفته بود که ما هم از شخص رئیس جمهور دعوت ویژه‌ای داشته‌ایم تا در این مراسم حضور یابند.

اما با این حال، ستاد برگزاری الکامپ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد:

"آیین گشایش بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ، فردا (دوشنبه) با حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی، دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات، رییس شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران و رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور برپا می‌شود.

مراسم افتتاحیه الکامپ از ساعت 9:30 دقیقه در سالن اجتماعات خلیج فارس در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز می‌شود.

قرار است ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی، نصرالله جهانگرد دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات، حسین اسفهبدی رییس شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران و ناصر علی سعادت رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در این مراسم سخنرانی کنند.

براساس این گزارش، در نمایشگاه امسال 420 شرکت داخلی و خارجی در فضایی به وسعت 22 هزار متر مربع، آخرین دستاوردها، محصولات و خدمات خود را در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات به نمایش می‌گذارند. همچنین 40 سازمان دولتی در سالن 41 نمایشگاه، به معرفی خدمات الکترونیکی دولت خواهند پرداخت.

بیست و یکمین نمایشگاه الکامپ از 23 تا 26 آذرماه در ساعات 9 تا 17 پذیرای بازدیدکنندگان است."

به گزارش خبرنگار تسنیم، قرار است محمود واعظی فردا در رأس هیاتی به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران در اجلاس نخست ‌وزیران سازمان همکاری‌های شانگهای در شهر چنجو چین حضور یابد و در پرتو عضویت ناظر کشورمان در این سازمان پیرامون ساز و کارهای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای در عرصه‌های اقتصادی، تجاری، بانکی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های حوزه شانگهای و چگونگی پیشبرد اهداف و برنامه‌های این سازمان در افق‌های بلند مدت سخنرانی خواهد کرد.

اعضای سازمان همکاری‌های شانگهای شامل شش عضو ثابت چین، روسیه، قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و پنج عضو ناظر جمهوری اسلامی ایران، هند، پاکستان، مغولستان، افغانستان است و سابقه فعالیت آن 14 سال است.

اجلاس سال‌جاری با حضور هشت نخست‌وزیر، توسط نخست‌وزیر چین با دستور کار تدوین و تصویب استراتژی توسعه سازمان شانگهای تا 2025 آغاز به‌کار خواهد کرد.

منبع: تسنیم