وب سایت این برج های 68 طبقه به نشانی trumptowerny.com اغلب برای پیشبرد پیکار تبلیغاتی ترامپ مورد استفاده قرار گرفته است و هکرهای گروه ناشناس دست داشتن خود در این حملات را تایید کرده اند.
به دنبال این حمله، هکرهای گروه ناشناس ویدیویی را نیز در سایت یوتیوب منتشر کرده و از سیاست های دولت آمریکا انتقاد کرده اند. در این ویدیو تصریح شده ایالات متحده با هدف قراردادن همه مسلمانان و نه فقط مسلمانان تندرو باعث پیشبرد پیکار تبلیغاتی داعش در شبکه های اجتماعی می شود و در عمل به این سازمان تروریستی کمک می کند.
این هکرها خطاب به ترامپ هم گفته اند: قبل از اینکه هر چیزی بگویی دو بار فکر کن. به تو اخطار کرده ایم آقای ترامپ! ترامپ در حال حاضر پرطرفدارترین نامزد جمهوری خواه است و احتمال می رود نامزد نهایی این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا باشد.
منبع:فارس