دبیر شورای عالی فضای مجازی درباره بررسیهایی که در این شورا برروی شبکههای موبایلی صورت میگیرد، اظهار کرد: ما به طور کلی بحث اینترنت پاک را در دستور کار داریم.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که تاکنون تا چه اندازه در جلسات شورای عالی فضای مجازی بر روی این موضوع بحث شده اظهار کرد: شورای عالی فضای مجازی بیشتر سیاستگذاریهای کلان را مدنظر دارد و اواخر سال گذشته نیز مصوبهای درخصوص اینترنت پاک داشت که به صورت کلان این مساله را مورد بحث و بررسی قرار داده بود. همچنین قرار بر آن بود که آییننامههای مربوط به این بخش در مرکز ملی فضای مجازی تدوین شود که این موضوع در حال انجام شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در بخش دیگری از صحبتهای خود در پاسخ به سوالی درخصوص سرنوشت تماسهای تصویری متذکر شد پیوست فرهنگی در حال تهیه است و هرگاه این پیوست به شورای عالی برسد بررسی و تصمیمگیری خواهد شد.
وی در پاسخ به صحبتهای خبرنگاران مبنی بر اینکه این پیوست چندین سال است در دستور کار قرار دارد، گفت: اکنون هم این پیوست در نوبت است و برای تعیین تکلیف آن نمیتوان برای آن زمان دقیق تعیین کرد اما فکر میکنم ظرف شش ماه آینده وضعیت آن مشخص شود هرچند که همچنان نمیتوان زمان دقیقی برای آن تعیین کرد.
فیروزآبادی در پاسخ به سوالی درباره قرار گرفتن کمیته فیلترینگ به عنوان زیرمجموعه شورای عالی فضای مجازی توضیح داد: شورای عالی فضای مجازی وظیفه مدیریت کلان را بر عهده دارد و بحث کمیته فیلترینگ جزو موضوعات کلان نیست. اکنون این کارگروه مصوبه قانونی مجلس را دارد و در جایگاه خوبی قرار گرفته و در جای خود اقدامات موثری انجام میدهد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین متذکر شد: درخصوص سایر شوراهای عالی که فعالیت آنها موازی شورای عالی فضای مجازی اکنون بحث انحلال عملاً صورت گرفته و شوراهایی مانند شورای عالی اطلاعرسانی و انفورماتیک مدتهاست جلساتشان تشکیل نمیشود و فقط باید کار به صورت قانونی انجام و تکمیل شود.
وی یادآور شد: گزارشهای مربوط به این موضوع در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی گزارش داده شده و تصمیمگیری در خصوص آن به جلسه آتی شورا موکول شده است.
وی همچنین یادآور شد: لازم است برای جلسه آینده دولت هم نظر خود را درخصوص شورای عالی فناوری اطلاعات به شورا اعلام کند.
فیروزآبادی در پایان بحث رسیدگی به شوراهای موازی را مهمترین دستور کار شورای عالی فضای مجازی دانست.
منبع: ایسنا