Gerdab.IR | گرداب

آمار کاربران قربانی وب تورنت ها

تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴

اخیراً تحقیقاتی بر روی بیش از 800 وب سایت تورنتی توسط Alliance و RiskIQ انجام شده است. بر اساس گزارش منتشر شده، حدود یک سوم از این وب سایت ها بین ماه های ژوئن و آگوست 2015 به جای فایل اصلی، بدافزار به سیستم کاربران منتقل کرده اند. به این ترتیب ماهانه بیش از 12 میلیون کاربر اینترنتی به واسطه دانلود فایل های مورد نظر خود از تورنت ها قربانی این بدافزارها می شود.

به گزارش گرداب نسخه های کپی یک بازی کامپیوتری به نام Fallout 4 که اخیراً منتشر شده آلوده به کدهای مخرب بوده است. به واسطه این بازی کامپیوتری مبلغی معادل با 2000 دلار آمریکایی از کاربران به سرقت رفته است.
 
گزارشات حاکی از این است که تعداد زیادی از مالکین تورنت از طریق فروش تبلیغات به مجرمانی که تولید کننده کدهای مخرب هستند امرار معاش می کنند. کمپانی های مجرم به کمک این کدهای مخرب دیتای کاربران را با تجارتی سیاه به فروش می رسانند. این عملیات درآمدی بالغ بر 70 میلیون دلار را عاید این مجرمان کرده است! 
 " فریب کاربران اینترنتی، سرقت اطلاعات و در دست گرفتن کنترل کامپیوترهای شخصی به تجارتی برزگ و درآمدزا تبدیل شده است. "
 
اغلب کامپیوترها توسط تبلیغات مخرب منتشر شده از طریق تورنت ها آلوده می شوند. در واقع این تبلیغات سیستم قربانی را به وب سایت های حاوی کدهای مخرب هدایت می کند.
 
بنا به گفته تام گالوین، مدیر اجرایی Digital Citizens Alliance: "هنگام بازدید از یک وب سایت مخرب بدون نیاز به کلیک از سمت کاربر تصاویر موجود دانلود شده و تبلیغات مورد نظر اعمال می شوند. تنها کاری که کاربر قادر به  انجام آن است تصمیم گیری در مورد مشاهده ادامه تصاویر و یا ویدئوهای موجود در سایت می باشد اما  در این موقعیت بدافزار مدنظر طعمه خود را دست گرفته است. "
 
گالوین افزود: "فیلم ها بهترین طعمه برای به دام انداختن قربانی ها است، کاربران هنگام مشاهده فیلم های محبوب خود به حالتی بی دفاع تبدیل می شوند." همان طوری که در نمودار زیر مشاهده می کنید 54 درصد از کدهای تخریبی که در فوق در مورد آنها توضیح داده شده، جزو دسته تروجانها و 29 درصد آنها از نوع بدافزاهای تبلیغاتی هستند.
 
محققان شمار زیادی از تروجان ها را معرفی کرده اند که امکان ربودن اطلاعات مالی، شناسه های ورود و به اصطلاح لاگین شدن به وب سایت های مختلف را فراهم می کنند. جالب است بدانید این تروجان ها  که (RAT – Remote Access Trojan ) نامیده می شوند قادر به در دست گرفتن کنترل دوربین لپ تاپ های شخصی هم نیز هستند. در شکل زیر 10 تروجان برتر را مشاهده می کنید.
 
این شرکت امنیتی نیز به عنوان آخرین توصیه به کاربران اینترنت اعلام کرده است که هنگام دریافت محتوا و فایل های مورد نظر خود از معتبر بودن لینک و وب سایت مقصد اطمینان حاصل نمایید.

منبع: شرکت ایمن رایانه پندار