سرمایهگذاری و مشارکت در طراحی، معماری، پیادهسازی، استقرار، بهرهبرداری، پشتیبانی و توسعه راهکار جامع و یکپارچه بیمارستان هوشمند و ابر درمان (سلامت) جزو مفاد این توافقنامه است. فناپ با امضای این توافقنامه به نوعی یکی از اپراتورهای سلامت هوشمند در کشور محسوب میشود.
سعید مارکلایی -مدیر واحد سلامت هوشمند فناپ- با تاکید بر اینکه راهکار بیمارستان هوشمند به عنوان یک محصول به فروش نخواهد رفت، گفت: ما به بیمارستانها و مراکز درمانی، خدمات ارائه میدهیم و به ازای فروش آنها کارمزد میگیریم.
برمبنای توافق صورت گرفته، شرکتهای پای این توافقنامه متعهد شدند که به 20 هزار تخت بیمارستانی خدمات بدهند و راهکار بیمارستان هوشمند را پیادهسازی کنند.
مارکلایی برآورد میکند که دستکم بین سه تا پنج سال آینده، راهکار جامع بیمارستان هوشمند برای 20 هزار تخت به اجرا درمیآید اما از سال آینده برخی از خدمات در طرح آزمایشی قابل ارائه خواهد بود.
بیمارستان شریعتی به عنوان پایلوت مطالعه فرآیندها برای معماری این طرح انتخاب شده است. این بیمارستان بیش از 600 تخت بیمارستانی دارد. فناپ و آوای فناوری اطلاعات سلامت هماکنون در فاز مطالعاتی قرار دارند و با بررسی وضعیت موجود این بیمارستان، نیازمندیها برای دستیابی به وضعیت مطلوب را پیشبینی خواهند کرد.
به گزارش تسنیم، شرکت آوای فناوری اطلاعات سلامت وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آبان ماه سال جاری تفاهمنامهای با عصر دانش افزار امضاء کرد که کلیات طراحی و اجرای چهار ابر پروژه در حوزه سلامت را شامل میشد.
پروژههای Salamat Wi-Fi، Salamat Pay، Salamat Loyalty و Salamat MVNO جزو ابر پروژههای مورد توافق طرفین بود.
شرکت عصر انتقال دادهها به نمایندگی از کنسرسیوم عصر خدمات ارتباطات مجازی همراه متشکل از شرکتهای عصر انتقال دادهها، حلما گستر خاورمیانه (FCT)، سرمایهگذاری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سرمایهگذاری عصر ارتباطات و فناوری اطلاعات پارس، آزمون کیفیت، اندیشه تجارت میهن، همراه الکترونیک افق کیش (دفاتر پیشخوان دولت) و Transatel فرانسه ابر پروژه Salamat MVNO پیادهسازی میکند.
منبع: تسنیم