قائممقام وزیر کار گفت: کارکرد ارتباطی، اطلاعاتی، خدماتی و سرگرمی ۴ کارکرد پررنگ فضای مجازی در کشورمان هستند که بعد سرگرمی آن از دیگران پررنگتر است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ،فضای مجازی را نوپا ، مبهم ، پیچیده و در حال تکمیل دانست و گفت : همان گونه که فناوری به عنوان ضرورت خود را به بشرامروزتحمیل کرده است فضای مجازی نیز جایگاه خود را به عنوان یک ضرورت بی بدیل پیدا کرده است .
وی ادامه داد : بحث در مدیریت فضای مجازی به معنای محدود کردن نیست چرا که اصولا به دلیل قابلیت های این فناوری نمی توان آن را محدود کرد بلکه باید به سمت مدیریت اجتماعی و فرهنگی آن پیش رفت . درحوزه فضای مجازی ، باید سازمان هایی مانند بهزیستی و آموزش و پرورش پیوست هایی را تدوین و اجرا کنند .
فیروزآبادی بااشاره به اینکه بیش از 50 درصد کاربران شبکه های اجتماعی روزانه بیش از یک ساعت خود را در این شبکه ها می گذرانند افزود : هم اکنون بیش از 22میلیون گوشی هوشمند درکشور وجود دارد که ضرورت تامل و تدبیر برای مدیریت فرهنگی را در حوزه فضای مجازی دوچندان می کند .
وی افزود : طبیعی است که انسان امروز حتما اوقات فراغت می خواهد اما این مساله باید به گونه ای مدیریت شود که مانع از آن شود که وقت های مفید در جامعه فقط در کارکرد سرگرمی در شبکه های اجتماعی صرف شود .
قائم مقام وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی یادآورشد : از سال گذشته در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی رویکرد رصد و تحقیق درفضای مجازی به طور جدی دردستورکارقرارگرفت و قرار شد سازمان بهزیستی کشور در همین راستا و با توجه به دانش کارشناسان متخصص خود درحوزه های پیشگیری اقداماتی را تدوین کنند که این امر دلیلی برای نشست امروز شد .
وی تصریح کرد : امسال برای نخستین بار در وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی اعتبار مشخصی برای موضوع آسیب های اجتماعی نوپدید و شبکه های اجتماعی اختصاص داده شده است که انتظارداریم به صورت متمرکزبرای رصد فضای مجازی و تحقیق درحوزه های مرتبط هزینه شود .
گفتنی است همایش شبکه های اجتماعی فرصت ها و تهدیدها
با همکاری دفتر امور آسیب های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و
سازمان بهزیستی کشور در حال برگزاری است .