براساس این مجوز اولیه، رایتل برای ارائه خدمات تلفن باند پهن مبتنی بر فناوری نسل چهارم از قبیل LTE و LTE-Advanced میتوانست یک پروژه آزمایشی برای تست تجهیزات و شبکه بدون بهرهبرداری تجاری و واگذاری خدمات به صورت عمومی به مدت حداکثر 2 ماه از تاریخ این نامه (94/6/9)، در شهرهای تهران، کرج و کیش در نقاط تعیین شده در فهرست پیوست اجرا کند.
علیرغم اینکه اپراتورهای اول و دوم ارتباطی در زمان دریافت مجوز اولیه، وادار به پرداخت ارزش ریالی پروانه خود شدند اما رایتل با گذشت دو ماه از اجرای آزمایشی، تازه ارزش ارتقا پروانهاش احصاء و بر این اساس هفتم آذر ماه گزارشی با عنوان "پروانه 4G رایتل 80 میلیارد تومان شد" در خبـرگـزاری تسـنیم منتشر شد.
حال با گذشت حدود چهار ماه از موافقت رسمی با ورود رایتل به نسل چهارم ارتباطی، سید مجید صدری مدیر عامل این اپراتور با بیان اینکه نظرات خود را برگرفته از اجرای آزمایشی LTE در قالب الحاقیهای به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کردهایم، گفت: در زمینه فرکانسها و حق لایسنسی که قرار است، بپردازیم الحاقیه را به رگولاتوری دادیم.
وی در پاسخ به این سوال که قرار است چه فرکانسهایی برای نسل چهارم به رایتل بدهند؟، گفت: 900، 1800 و 2100 مگاهرتز را داریم و فکر میکنم پهنای باند روی 2600 مگاهرتز به ما بدهند.
صدری با بیان اینکه متأسفانه فرکانس چیزی نیست که خودمان آن را درخواست کنیم، در پاسخ به این پرسش که برای لانچ LTE نیازمند فیبرنوری هستیم در این خصوص راهحلی در نظر گرفتهاید؟، گفت: در حال بستن قرارداد با مترو هستیم. با مخابرات هم صحبتهایی داشتهایم و در کل با نهادهایی که میتوانند در این زمینه به ما کمک کنند، مذاکره کردهایم.