مدیر عامل اپراتور ارتباطات ثابت با اشاره به تشکیل یه هلدینگ بزرگ جدید مخابراتی با مشارکت یک بانک خبر داد و گفت: این هلدینگ در صدد اخذ تمام مجوزهای مخابراتی است.
وی حجم سرمایهگذاریهای سالهای آینده در این حوزه را چند صد میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: حداقل میزان سرمایهگذاری 300 تا 400 میلیارد تومان خواهد بود.
مدیر عامل اپراتور ارتباطات ثابت پاسارگاد آریان خاطرنشان کرد: پروانه FCP دو ویژگی مثبت دارد که گستردگی کشوری و امکان استفاده از هر نوع فناوری در حوزه ثابت برای ارائه سرویس از جمله این ویژگیهاست.
وی گفت: تکلیف برنامه با ایجاد 13 تا 14 پورت پرسرعت دسترسی است که تاکنون 10 میلیون پورت راهاندازی شده و با توجه به اتمام برنامه پنجم تا ماههای آینده از برنامه عقب هستیم.
وی با بیان اینکه مجموعاً 18 شرکت برای دریافت پروانه ارتباطات ثابت پذیرفته شدهاند که 9 پروانه صادر شده، گفت: تعدد پروانهها ممکن است مشکل ایجاد کند و بازار FCP بازار دشواری است که برخی موفق و برخی ناموفق میشوند اما نمیخواهیم گوشهای از بازار باشیم بلکه با قدرت وارد شدهایم و حداکثر سهم بازار را میخواهیم.
این فعال بازار ارتباطات ثابت یادآور شد: فرکانس LTE که در پروانه FCP آمده پس از مجوز گرفتن تمام شرکتها که کنسرسیومهایی تشکیل شدند، اوایل سال آینده نهایی خواهد شد.
یوسفپور گفت: با اشاره به تبدیل هلدینگ فناپ وابسته به گروه مالی پاسارگاد به یک هلدینگ مخابراتی، گفت: این هلدینگ در صدد است تمام مجوزهای مخابراتی را اخذ کند همچنان که برای پروانه MVNO (اپراتور مجازی تلفن همراه) و IPTV (تلویزیون اینترنتی) نیز اقدام کرده است.
وی توضیح داد: برای اپراتور مجازی تلفن همراه نیز با یک شرکت انگلیسی به نام لبارا مشارکت کردهایم که با دو اپراتور مذاکرات جدی داشتهایم که با توجه به اینکه قرار بود موافقت اصولیها تا پایان بهمن صادر شود اما برخی شرکتها تأخیر کردند، این مهلت یک ماه تمدید شد.