Gerdab.IR | گرداب

«حال خوب» راهی شبکه سلامت شد

تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴

برنامه تلویزیونی «حال خوب» به تهیه کنندگی میلاد اسلام زاده به زودی با تلفیقی از ظرفیت فضای مجازی و رسانه ملی روی آنتن شبکه سلامت می رود.

به گزارش گرداب، میلاد اسلام‌زاده تهیه کننده برنامه «حال خوب» که به زودی روی آنتن شبکه سلامت می رود درباره چگونگی شکل گیری این برنامه گفت: چندی پیش در جریان ۲ پژوهش در حوزه روانشناسی قرار گرفتیم که تا سال ۹۱ انجام شد. در یکی سی هزار نفر و در پژوهش دیگری ۹ هزار نفر مورد بررسی قرار گرفتند و در نتیجه اعلام شد حدود ۱۵ میلیون نفر مردم کشورمان تقریبا دچار یکی از اختلالات روانی در طیف های مختلف هستند.

وی افزود: این نتیجه فکر ما را مشغول کرد و بعد از مشورت با دوستان تصمیم گرفتیم برنامه ای تخصصی با موضوع سلامت روان تولید کنیم. موضوعی که در تشکیلات مهم دولتی هم از اهمیت خاصی برخوردار است و توجه ویژه ای در حوزه نظام اجتماعی و پزشکی به آن وجود دارد. درصدد آن بودیم برنامه‌مان به هر طریق که ممکن است حال مردم را خوب کند و علم هم نقشی موثر در این هدف داشته باشد.

عادل فردوسی پور مشاورمان بود

این تهیه‌کننده درباره عنوان این برنامه گفت: نام برنامه هم به نوعی نشات گرفته از هدف مان بود. با مباحثی که مطرح می کردیم دوست داشتیم اسمی انتخاب کنیم که منظور مستقیم ما را برساند. برخی برنامه های تلویزیونی اسامی عجیب و غریبی می گذارند و همیشه لازم است یک تاریخچه ای برای توضیح داشته باشند ولی ما بنا داشتیم همه چیز را در همان وهله اول به مخاطب بگوییم و دنبال پیچیدگی نبودیم.

 مجری برنامه «طلوع دانش» ادامه داد: در انتخاب عنوان، بسیاری دوستان از جمله نیلوفر لاری پور، عادل فردوسی پور، پریسا نادری تهرانی و... کمک مان کرد تا عنوان مناسبی انتخاب کنیم.  در نهایت زمانی که عنوان «حال خوب» را پیشنهاد دادم با مشورت این عزیزان، همه پذیرفتند.

وی افزود: بعد از انتخاب عنوان، به این فکر کردیم که اگر حال خوب پیدا کردن را تنها در حیطه روانشناسی و روانپزشکی بررسی کنیم کافی نیست چرا که لزوما نباید با فرمول روانشناسی پیش برویم تا حال مان خوب باشد. دیدن یک تصویر هنری، تماشای لبخند مردم، طبیعت و ... هم می تواند حال ما را خوب کند به همین خاطر همه اینها را وارد برنامه کردیم تا حال کسی اگر خوب شد دیگران از دیدن او حالشان خوش شود.

میلاد اسلام زاده گفت: آیتم‌های متنوعی به برنامه اضافه شد تا علاوه بر حضور برجستگان حوزه روانشناسی که همه علاوه بر سواد کافی قدرت سخنوری نیز دارند و مردم هم به آنها اعتماد کرده اند، المان های دیگری را هم که با زندگی روزمره ما ارتباط مستقیم دارند لحاظ کنیم. برای ایرانیان خارج از کشور و پارسی زبانانی مثل تاجیک ها و افغانستانی ها هم جایگاه ویژه ای در برنامه باز کردیم.

این تهیه کننده درباره تصمیمات تازه عوامل این برنامه توضیح داد: در کنار آنچه به عنوان خروجی برنامه روی آنتن می رود از رسانه های جانبی و شبکه های مجازی نهایت استفاده را خواهیم کرد و خوشحالیم با اینکه هنوز کارمان را آغاز نکردیم و تبلیغاتی نداشتیم این استقبال را از مردم شاهدیم. یک جمع حال خوب مجازی داریم که شاید قدم تازه ای در دنیای برنامه سازی باشد.

فضای مجاری و رسانه ملی

وی ادامه داد: به طور مثال آیتم موسیقی – تصویر داریم چون به دنبال سواد بصری بیننده هستیم تا مخاطب علاوه بر شنیدن موسیقی، تصاویری ببیند که هم به دانش خود اضافه کند هم بیشتر از اوقاتش لذت ببرد. ضمن اینکه در فضای مجازی برنامه هایی مدنظر داریم تا مخاطب اگر از آن موسیقی خوشش آمد بتواند همان لحظه روی موبایل خود آن را در اختیار داشته باشد و به نوعی رسانه ملی و مجازی را با هم تلفیق می‌کنیم.

اسلام زاده گفت: در آیتم دیگر سراغ آدم های شناخته شده می رویم و از حال خوب شان می پرسیم و اینکه چگونه از حال بد به روزهای خوب و موفق رسیدند. بخش دیگر فیلم و عکس لحظه های خوب مردم است که در این بخش طراحی دکور نقشی بسزا ایفا می کند و ترجیح می دهم به جای توضیح بیشتر، بینندگان خودشان با دیدن قسمت اول متوجه این جزئیات شوند.

این تهیه کننده درباره بخش های گرافیکی برنامه گفت: یک تیم حرفه ای امور گرافیکی برنامه را به عهده دارند. یکی از این افراد بابک نکویی است که انیمیشن کار به عهده اوست و ایده های جالبی را پیاده کرده است. فیلم او امسال جزو لیست ۵۴ اثر منتخب برای داوری نهایی در بخش فیلم کوتاه انیمیشن اسکار بود. مدیر هنری کار بابک ندایی و حسین عباسی هم معمار داخلی و دکورسازی برنامه را به عهده دارد. او در حوزه خود دارای رتبه جهانی است.

وی در پایان صحبت هایش گفت: تشکر می کنم از احمد سفیدی مدیر شبکه سلامت که همه جا همراه ما بود و کوروش اسدی مدیر گروه بهداشت و درمان که او هم دلسوزانه پای کار ایستاد.