وی ایجاد شبکه پهن باند را کلید توسعه کاربرد و به کارگیری ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست و با بیان اینکه استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در بانکداری کشور دارای اهمیت است، گفت: در گامهای بعدی، لازمه اصلی در توسعه این بخش، دستیابی به بانکداری موبایل است که در کشورهای مختلف دنیا این امر پیشرفت چشمگیری کرده است.
واعظی یکپارچگی توسعه اقتصادی در کشور و ایجاد بهره وری بیشتر در کاربردهای ICT را از جمله مزیت های توسعه شبکه پهن باند کشور و بانکداری الکترونیک عنوان کرد و گفت: افزایش ظرفیت پهنای باند زیرساخت شبکه ملی اطلاعات، افزایش محتوای بومی در فضای مجازی و پوشش کامل ارائه خدمات الکترونیکی دولت، از جمله برنامه های آینده وزارت ارتباطات است.
به گفته وی بخش بانکی کشور ظرفیت استفاده از زیرساخت های تهیه شده توسط وزارت ارتباطات در حوزه بانکداری الکترونیک را دارد و امیدواریم این فرایند در جهت آسایش عموم جامعه در بهره برداری از خدمات هرچه سریعتر تکمیل شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: روابط خارجی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در حال تکامل است و با برداشته شدن تحریم ها، فضای عادی در روابط خارجی ایجاد و شاهد رونق اقتصادی در جامعه خواهیم شد.
واعظی جذب تکنولوژی و سرمایه خارجی را از مهمترین هدفهای روابط خارجی در رشد اقتصادی عنوان کرد و گفت: باید با روابط خارجی این فضا برای کشور ایجاد شود تا بتوانیم جایگاه خود را در صادرات محصولات داخلی در بازارهای خارجی بدست آوریم.