وی افزود: پیرو اظهارات مالباختگان پرینت حساب بانکی آنها مورد بررسی قرار گرفت که مشخص شد، مبالغ قابل توجهی به صورت غیرمجاز از حساب بانکی مشتریان برداشت شده است.
سرهنگ اقبالی تصریح کرد: با اقدامات فنی و پلیسی ماموران مشخص شد که یک باند آشنا و متخصص در زمینه نرم افزار و سیستمهای رایانهای با نصب بد افزارها بر روی سیستم کافینتها موفق به دسترسی غیرمجاز به حساب و کارتهای اعتباری شکات شده و از این طریق با روش خرید شارژ و انتقال وجه به حسابهای جعلی، مبالغ هنگفتی را کلاهبرداری کردهاند.
وی با بیان اینکه این رفتار مجرمانه به صورت کاملا حرفهای و بدون هرگونه رد و سرنخی صورت گرفته بود، گفت: کارشناسان این پلیس با استفاده از شیوه و شگردهای تخصصی و فنی، اعضای باند را که 2 نفر بودند شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
وی خاطرنشان کرد: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا به 100 فقره برداشت غیرمجاز اینترنتی، سرقت داده و اطلاعات، برداشت از حساب بانکی افراد، راهاندازی صفحه فروش حیوانات خانگی از طریق نصب بدافزارها به کلاهبرداری مبالغی بالغ بر 300 میلیون ریال اعتراف کردند.
رئیس پلیس فتا استان البرز یکی از مهمترین راههای سرقت اطلاعات را سرقت از طریق نصب بدافزارها عنوان کرد و از شهروندان خواست از سیستمهای رایانه موجود در کافینتها به هیچ عنوان برای پرداختهای مالی خود استفاده نکنند و در صورت برخورد با موارد مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس CYBERPOLICE.IR، بخش تماس با ما و یا از طریق شماره تماسهای 21871678 موارد مشکوک را گزارش دهند.