نمایندگان مجلس:

عرفان‌های دروغین، تهدیدی علیه امنیت ملی

تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۸۹

چند تن از نمایندگان مجلس با هشدار در رابطه با فعالیت باندهای عرفان دروغین در کشور خواستار هوشیاری مردم و مسئولان نسبت به این تهدید جدی شدند.

گرداب- در ماه‌های گذشته اخباری پیرامون فعالیت عرفان‌های دروغین نقل محافل و رسانه‌های مختلف بوده است و با توجه به شواهد موجود و خبرهای رسیده از جلسات نمایندگان کمیسیون امنیت ملی به نظر می‌رسد، باندهای منحرف و ضد اجتماعی در فعالیت‌های تازه خود این بار نقطه‌ای را هدف گرفته‌اند که کوچکترین اهمال از طرف مسئولان قضائی و انتظامی کشور می‌تواند ضربات جبران ناپذیری برای ثبات امنیت ملی کشور در ابعاد فردی و عمومی در پی داشته باشد.

امروزه شارلاتان‌ها، کلاهبرداران و سر شاخه‌های شبکه‌های ضد اجتماعی برای تأثیر و اختلال در وضعیت امنیت یک کشور، اقدامات خود را درون شبکهٔ پیچیده‌ای از تحولات اجتماعی نظیر صنعتی و مدرن شدن جوامع و شبکه‌های رسمی و غیر رسمی تعریف می‌کنند.

بررسی‌ها نشان داده است در چند سال گذشته، مفهوم امنیت با گسترش جوامع صنعتی و تکنولوژی ارتباطات دچار تغییرات اساسی شده و این تغیرات تعاریف جدیدی را برای امنیت در پی داشته است. از طرفی مدرن شدن روش‌های ارتباطی باعث دگرگونی‌های فراوانی در نوع جرائم شده است.

از این رو در شرایط کنونی، تأمین، هدایت و کنترل امنیت و از طرف دیگر مقابله با جرائم سازمان یافته به لحاظ مفهومی چهره‌ای متغیر و چند بعدی پیدا کرده است که از آن جمله می‌توان به تأثیرگذاری منفی در ابعاد ذهنی، فردی و ادراکی – احساسی افراد به روش‌های فوق حرفه‌ای اشاره کرد.

چرا قوه قضائیه دست روی دست گذاشته؟!
بدون شک قوه قضائیه به عنوان دستگاه حاکمیت قضائی در کشور و برقرار کننده نظام عدالت و رسیدگی به جرائم چه در سطح داخلی و چه در بیرون از مرزهای کشور به عنوان اولین گزینه برای برخورد قاطع با فرقه‌های انحرافی مطرح می شود. اما آیا تا به امروز مسئولان دستگاه قضا برای مقابله با فعالیت باندهای منحرف عرفان‌های دروغین توانسته‌اند برنامه ریزی جامع و کار شناسانه‌ای داشته باشند؟

این پرسش در چند ماه گذشته به عنوان مطالبه اصلی بدنه فعال جامعه به ویژه خانواده‌ها و نخبگان حوزه و دانشگاه از این قوه مطرح بوده و هر از چند گاهی در قالب گزارش‌های رسانه‌ای، به مسئولان قضایی گوشزد می‌شود؛ اما افکار عمومی شاهد اقدام جدی این قوه نیست. افزون بر این، تشریفاتی بودن طرح تشکیل کمیته جرم انگاری عرفان‌های دروغین در قوه قضائیه هم به ابهامات افکار عمومی افزوده است.

حرکت خزنده باندهای معنویت دروغین ادامه دارد
زهره الهیان عضو کمیسیون امنیت مجلس با بیان اینکه باندهای منحرف ترویج عرفان‌های دروغین در کشور حرکت خزنده‌ای را آغاز کرده اند، گفت: «چنانچه از طرف سازمان‌های دست اندر کار به ویژه قوه قضائیه به همراه نیروی انتظامی اقدام مؤثری برای برخورد صورت نگیرد، در آینده‌ای نزدیک با مشکلات مختلفی در حوزه‌های امنیت ملی، اجتماعی و فردی در جامعه مواجه خواهیم بود.»

بنا به گفته این نماینده مجلس در حال حاضر اخبار موجود بیانگر این است که دست‌های پنهانی برای ایجاد انحراف در ارزش‌های دینی و اخلاقی جامعه ایرانی وجود دارد. آنها پروژه رواج شبکه‌های فساد و مکاتب انحرافی مانند عرفان‌های حلقه و کیهانی را در دستور کار دارند که این موضوع در سطح جامعه و در بخش گسترده‌ای از دانشگاه‌ها گزارش شده است.

رئیس کمیته بررسی عرفان های کاذب: همه نگرانند و منتظر اقدام
از طرف دیگر پرویز سروری، عضو دیگر کمیسیون امنیت ملی مجلس و رئیس کمیته بررسی وضعیت عرفان‌های دروغین در کشور در رابطه با گسترش فعالیت‌های فرقه‌های انحرافی در کشور، گفت: «با توجه به نگرانی تعدادی از مسئولان نظام و گزارش‌هایی که در این زمینه به کمیسیون امنیت مجلس رسیده است، مجلس تا به امروز دو جلسه با سازمان‌های دست اندرکار برگزار کرده است که نتایج آن روزهای آینده در یک برنامه جامع به سازمان‌های اجتماع محور، نظیر سازمان تبلیغات، سازمان ملی جوانان و سازمان بهزیستی ابلاغ خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: «در این جلسه راهکارهای مناسب برای برخورد قاطع با این‌گونه آسیب‌های اجتماعی در کشور بررسی و وظایف سازمان‌های اجتماعی نظیر نیروی انتظامی، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادهای دیگر در این زمینه تعیین خواهد شد.»

بهره گیری شبکه‌های عرفان کاذب از تکنیک انشعاب
 نائب رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس با اعلام برگزاری دومین جلسه کمیسیون امنیت در این مورد، گفت: «طبق اخبار رسیده فعالیت عرفان‌های دروغین در ماه‌های گذشته به شیوه انشعابی و عضوگیری هرمی تبدیل شده است.»

کرمی راد با بیان این مطلب که سرشاخه‌های باندهای عرفانی در خارج از کشور فعالیت دارند، اظهار داشت: «مقابله با مذاهب و ادیان و تأثیر در افکار جوانان از جمله اقداماتی است که در دستور کار فرقه های انحرافی قرار دارد.»

این نماینده مجلس معتقد است که در ماه‌های آینده فعالیت این فرقه‌ها تأثیر منفی در مباحث امنیت داخلی خواهد داشت که توجه نداشتن به این موضوع باعث تهدید امنیت ملی در ابعاد داخلی و بین الملی خواهد شد. با این حال، افکار عمومی در انتظار اقدام جدی دستگاه قضایی در این مورد است.

8 میلیون دلار از سوی آمریکا برای ترویج عرفان‌های کاذب
در عصر اطلاعات فرقه‌های مختلفی در حال گسترش عقاید غیر مذهبی و ادیان ساختگی هستند و طبق آخرین آمار، در حال حاضر بیش از 4000 فرقه شیطان پرستی در جهان به فعالیت می‌پردازند که از این تعداد نیمی در کشور آمریکا حضور دارند.

یکی از دلایل رشد این فرقه‌ها تهاجم به ادیان الهی است؛ چرا که یکی از خطرناک‌ترین شیوه‌های غرب برای تخریب اعتقادات و مبارزه با پیشرفت‌های علمی و اخلاقی از طریق همین عقاید است و به لحاظ طلایه دار بودن ایران در مبارزه با استکبار جهانی، هجمه زیادی از طرف این فرقه‌ها به کشور ما صورت می‌گیرد.

در حال حاضر فرقه‌های انحرافی در کشورهای مختلف مقر دارند و در کشورهای مختلف نظیر آمریکا، چین و برخی کشورهای اروپایی دارای تشکیلات منسجم و یکپارچه‌ای هستند. این در حالی است که یکی از سردمداران که سعی در اشاعه افکار این فرقه‌ها به کشورهای دیگر را دارد، آمریکاست و طبق آخرین اطلاعات حدود هشت میلیون دلار سرمایه از طرف آمریکا برای اشاعه این فرقه‌ها اختصاص داده شده است.

این فرقه‌ها در کشور ما نیز در حال گسترش و سازماندهی هستند و نیروی انتظامی به تنهایی نمی تواند برای مقابله با این فرقه‌های انحرافی اقدام کند، بلکه وظیفه همه مسؤولان، به ویژه مسؤولان فرهنگی و اجتماعی است که با ارائه راهکارهایی در جهت آشنایی جوانان با فعالیت این نوع فرقه‌ها گام‌های مؤثر و مفیدی را در جهت مقابله با این نوع آسیب‌های اجتماعی بردارند.

منبع: جوان آنلاین