به گزارش
گرداب، وحید احمدی گفت: این دیپلماسی موجب شد کشورهای بزرگ دنیا به این باور دست یابند که ایران در حوزه دانش به بلوغ نسبی دست یافته است.
وی افزود: کشورهای دنیا براین باروند که ایران طی ۳۰ سال گذشته به قدری در حوزه علم و فناوری پیشرفت کرده است که این علم قابل تداوم و پایدار خواهد بود.
معاون پژوهشی وزارت علوم تصریح کرد: به طور مثال ایران در حوزه فناوری هسته ای به قدری پیشرفت کرده است که موجب شد تا کشورهای بزرگ دنیا در این زمینه با ایران مذاکره کنند.
تجاری سازی دستاورد انقلاب اسلامی استاحمدی با بیان اینکه قبل از انقلاب اسلامی دانشگاه های ایران تنها آموزش محور بودند، گفت: بعد از انقلاب و با توسعه دوره های تحصیلات تکمیلی ما توانستیم به حوزه تجاری سازی فناوری دست یابیم و برای ارتقا آن برنامه ریزی کنیم.
وی تاکید کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه قبل از انقلاب اسلامی جایگاهی در ایران نداشت اما بعد از انقلاب دانشگاه ها همواره برای رفع نیازهای کشور تلاش شد و در این راستا نیز به موفقیت های زیادی دست یافتیم.
معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: توجه به تجاری سازی و ارتباط صنعت و دانشگاه طی سال های گذشته موجب شد تا پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در کشور تاسیس شوند.
احمدی با بیان اینکه ایران از نظر تولید دانش در منطقه رتبه نخست را دارد، افزود: به دلیل توجه به حوزه آموزش و پژوهش در کشور امروز ایران از نظر تولید دانش در جایگاه خوبی قرار دارد و بسیاری از دانشمندان دنیا به مقالات دانشمندان ایرانی استناد می کنند.
وی اظهار داشت: تمامی دستاوردهای علمی و فناوری کشور درحالی ایجاد شد که ما ۸ سال جنگ تحمیلی و تحریم ها را تجربه کردیم.