به گزارش
گرداب، نصرالله جهانگرد گفت: در حال یکپارچهسازی تمام مراکز داده در کشور هستیم تا به صورت ابری همه این مراکز داده به یکدیگر متصل و یکپارچه شوند و تاکنون شش مرکز داده در کشور به یکدیگر متصل شده است.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: با اجرای این یکپارچه سازی مبادله داده بین دستگاههای دولتی نیازمند پرداخت هزینه نخواهد بود و این مساله به اقتصاد کشور و حل بخشی از مشکلات دولت کمک شایانی می کند.
او که روز گذشته در نشست کارگروه توسعه دولت الکترونیک سخن میگفت اظهار کرد: در برنامه توسعه کشور هدف ما دستیابی به سطح اول قدرت اقتصادی منطقه است؛ به همین منظور باید به طور متوسط سالانه 8 درصد رشد داشته باشیم در حالی که سالانه بصورت میانگین 2،5 تا سه درصد در بخشهای مختلف رشد داشتیم.
به گفته او شتاب رشد در حوزه فناوری کشور به طور متوسط 19 درصد بوده که این مساله نشان می دهد که شتاب رشد در این حوزه بیش از سایر دستگاهها بوده است و در برنامه جدید توسعه نیز شتاب متوسط 19.4 درصد تعریف شده است که و به دنبال تحقق این مساله هستیم.
وی افزود: دولت از چند جنبه به خدمات دولت الکترونیک نیازمند است زیرا به دنبال آن است تا زمان و هزینههای خود را در زمینههای مختلف کاهش دهد و بتواند از فساد اقتصادی و اداری جلوگیری کند.
رییس سازمان فناوری اطلاعات کشور بیان کرد: در زمینه ساختارسازی در بخشهای مختلف ابتدا لایه دسترسی فراهم میشود و سپس بر روی این لایهها سرویس و خدمات افزوده خواهد شد و در انتها، این خدمات و سرویسها در اختیار مردم قرار میگیرد زیرا این خدمات و سرویسها هستند که ارزش افزوده ایجاد میکنند.
جهانگرد ادامه داد: برای تمام حوزههایICT در بخشهای مختلف برنامه ریزی انجام شده است تا بتوان در خصوص توسعه آنها تصمیم گیری کرد و همچنین به دنبال تعامل با سایر دستگاههای اجرایی برای اجرای هر چه بهتر طرح دولت الکترونیک هستیم.
وی با اشاره به پروژههای انجام شده در حوزه اجرای طرح دولت الکترونیک عنوان کرد: موضوع احراز هویت برخط یکی از مهمترین پروژههایی است که در استان خوزستان انجام شده است و همچنین پورتال گردشگری، کشاورزی و بهداشت استان نیز جزو اقداماتی است که اگر در قالب طرحهای استانی در حوزه ICT انجام بگیرد، از سوی این وزارتخانه حمایت خواهد شد و به توسعه استان کمک خواهد کرد.