به گزارش
گرداب به نقل از سی نت، وی در جریان همایشی در آلمان ادعاهای جالبی را مطرح کرده و گفته است: ماموریت فیس بوک و محل تمرکز جدی ما در ارتباط با همه مردم این است که به آنان قدرت دهیم تا هر چیزی را که به آن اهمیت میدهند، هر چیزی که به آن فکر می کنند، هر چیزی را که به طور روزمره تجربه می کنند، به اشتراک بگذارند. ایده ما این است که اگر همگان از قدرت به اشتراک گذاری این مطالب برخوردار باشند، دنیا به محلی با تفاهم و درک بیشتر مبدل می شود.
در واقع مدیر فیس بوک معتقد است استفاده از این شبکه اجتماعی و به اشتراک گذاری مطالب در آن موجب افزایش صلح و تفاهم در سطح جهان می شود. ادعایی که مشخص نیست چگونه می توان آن را از لحاظ علمی اثبات کرد.
کارشناسان معتقدند آنچه که در عمل در فیس بوک اتفاق می افتد با ادعاهای مدیر عامل این شبکه اجتماعی در تضاد است، زیرا هر روز شاهد افزایش استفاده از این سایت برای انتشار مطالب نفرت انگیز بر علیه سایر قومیت ها و نژادها هستیم و بسیاری از گروه های تروریستی از آن برای عضوگیری و فریب دیگر کاربران استفاده می کنند.
با این حال مدیر عامل فیس بوک عقیده خاص خود را دارد و می گوید با افزایش به اشتراک گذاری مطالب درک نژادها، اقوام، ادیان و صاحبان دیدگاه های سیاسی مختلف از دیگران افزایش می یابد و این امر به افزایش صلح و آرامش در جهان کمک می کند.
مدیر عامل فیس بوک مدتی است که ماموریت هایی فراتر از یک رییس شرکت فناوری برای خود تعریف کرده و به دنبال متحول سازی بسیاری از صنایع و موسسات، تاثیرگذاری سیاسی و اجتماعی در کشورهای در حال توسعه و ... است و حتی به طور مرتب با رهبران سیاسی جهان دیدار می کند.