به گزارش
گرداب به نقل از مشبل، از جمله این شرکتها که از اپل حمایت کردهاند می توان به توییتر، ردایت، لینکداین، ایربی ان بی، گوگل، فیس بوک، مایکروسافت، ای تی اند تی، ای بی، اسکوئیر و گیت هاب اشاره کرد.
مشاور مشترکی از سوی این شرکت ها در دادگاه رسیدگی کننده به پرونده اختلاف اپل و اف بی آی، حضور یافته و مواضع شرکت های یاد شده را برای تقویت موضع اپل در برابر اف بی آی و دولت قرائت نموده است.
اف بی آی خواستار رمزگشایی آیفون متعلق به فردی به نام سید رضوان فاروق است که در دسامبر سال گذشته 14 نفر را در سن برناردینو به قتل رساند.
دسترسی به اطلاعات ذخیره شده بر روی گوشی آیفون این فرد باعث منازعه حقوقی دامنه داری میان اپل و اف بی آی شده است. اف بی آی معتقد است اپل باید داده های خصوصی کاربران هر گوشی آیفونی را که پلیس طلب کند بر اساس حکم دادگاه افشا کند، اما اپل می گوید نظام رمزگذاری گوشی آیفون به گونه ای است که هیچ کس به جز کاربر گوشی نمی تواند به داده های خصوصی کاربران دسترسی پیدا کند.
تیم کوک مدیر عامل اپل پیش از این گفته بود اگر کارکنان اف بی آی از طریق یکی از شبکه های وای فای مورد استفاده این تروریست به اینترنت و سرویس آی کلود مورد استفاده او متصل می شدند، قادر بودند به داده های وی دسترسی داشته باشند. اما حالا آنها پس از بازتنظیم کلمه عبور سرویس آی کلود تروریست یاد شده و قفل شدن و حذف شناسه کاربری وی در آی کلود، قصد دارند با فشارآوردن به شرکت اپل خطای خود را جبران کنند و به داده های مورد نیازشان دسترسی پیدا کنند.
در بیانیه مشترک شرکت های فناوری آمریکا که در دادگاه قرائت شد امده است: اگر دولت آمریکا بتواند شرکت ها را به نقض تمهیدات امنیتی خود مجبور کند، کاربران محصولات و خدمات این شرکت ها حتما اعتماد خود را به حفظ ایمنی داده های خود از دست می دهند.