به گزارش
گرداب، سرگرد علي عباسي کساني در گفتوگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس در اين خصوص اظهار داشت: امروزه کلاهبرداران اينترنتي با روشهای متعدد سعي در جلب اعتماد افراد و سپس اقدام به سرقت اطلاعات مالي و شخصی افراد مینمایند.
وي در ادامه بيان داشت: اخیراً کلاهبرداریهایی در قالب فروش نرمافزارهای امنيتي جعلي به وقوع پيوسته است.
رئيس پليس فتا استان افزود: آنها وبسایتهای جعلي را ايجاد ميکنند که پيشنهاد پويشهاي امنيتي رايگان را در رايانه شما میدهند؛ به همين جهت، براي اينکه شمارا متقاعد به آلوده بودن رایانهتان کنند پيامهاي هشدارآمیزی را نشان و سپس تلاش میکنند که نرمافزاری را براي حل اين مشکل به شما بفروشند.
اين مقام انتظامي گفت: در خوشبینانهترین حالت، اين دسته از نرمافزارها، نرمافزارهای کماهمیت و يا در جاي ديگر بهصورت رايگان در دسترس هستند و در بدبینانهترین حالت نيز اين نرمافزارها، بدافزارهايي هستند و براي فراهم کردن امکان دسترسي مجرمين به رايانه و اطلاعات شخصي شما طراحیشدهاند.
سرگرد کساني خاطرنشان کرد: اولين اقدام اين دست از کلاهبرداران به دست آوردن شماره تلفن قرباني و برقراري تماس تلفني و با استفاده از روشهای مهندسي اجتماعي و جلب اعتماد قرباني و در گام بعدي فرد قرباني را وادار مینمایند که در سايت جعلي طراحیشده اطلاعات شخصي و مالي خود را به بهانه پشتيباني اين شرکت از نرمافزارهای جعلي به فروش رفته وارد نمايند.
رئيس پليس فتا استان ايلام در پايان در توصيه به کاربران فضاي سايبری گفت: هرگز به شرکتها و افرادي که به بهانه پشتيباني فردي اقدام به تماس تلفني يا پيامک مینمایند اعتماد نکرده و تا از صحت و معتبر بودن شرکت اطمينان لازم را کسب ننموده، هیچگونه اطلاعات و پولي را ارسال و در اختيار اینگونه افراد قرار ندهيد.