به گزارش
گرداب، صادق عباسی شاهکوه با بیان این مطلب اظهار کرد: در این مزایده 30 مگاهرتز در باند فرکانسی 2300 مگاهرتز با قیمت پایه 190 میلیارد تومان، 20 مگاهرتز در باند فرکانسی 2600 مگاهرتز با قیمت 90 میلیارد تومان و 20 مگاهرتز در باند فرکانسی 3500 مگاهرتز با قیمت 50 میلیارد تومان عرضه میشود که در مجموع قیمت پایه در این مزایده 330 میلیارد تومان است و البته قیمت نهائی در مزایده مشخص خواهد شد.
وی عنوان کرد: دارنده این پروانه با ایجاد شبکه بیسیم بر مبنای TD-LTE در هر یک از باندهای فرکانسی 2300، 2600 و 3500 مگاهرتز باید تمامی ظرفیت شبکه خود را به صورت عمدهفروشی و براساس شرایط رقابتی عادلانه در اختیار سایر بازیگران اعم از FCP، MVNO، Servco، اپراتورهای تلفن همراه و وایمکس قرار دهد و خود حق ارائه سرویس به مشترک نهائی را ندارد.
معاون رگولاتوری از مزایای این پروانه را امکان دستیابی FCPها به شبکه بیسیم جهت کاهش وابستگی به سیم مسی دانست و افزود: این واگذاری به دلیل محدودیت در باندهای فرکانسی از طریق مزایده انجام میشود. از این رو برای بهرهبرداری بهینه از فرکانس، شبکهای ایجاد خواهد شد که همه بصورت مشترک از آن بهرهبرداری کنند.
عباسی شاهکوه شرایط متقاضیان در باندهای فرکانسی را متفاوت عنوان کرد و گفت: متقاضیان این پروانه ترکیبی از اپراتورهای وایمکس، تلفن همراه و FCP خواهند بود و اپراتور ایرانیاننت نیز مشابه اپراتورهای FCP در این مزایده در نظر گرفته شد.
وی خاطر نشان کرد: در ایجاد کنسرسیوم، سرمایهگذاران خارجی نیز با رعایت سهم 49 درصدی و رعایت سایر شرایط میتوانند حضور داشته باشند.
او با تاکید بر اتخاذ تمهیداتی به منظور جلوگیری از انحصار و بالا بردن شانس ارائه خدمت به دیگر دارندگان پروانه گفت: به این منظور، در باند فرکانسی 2300 مگاهرتز کنسرسیومی متشکل از حداقل 3 دارنده پروانه FCP و علاوه بر آن، دارندگان پروانه تلفن همراه میتوانند متقاضی دریافت پروانه باشند.
معاون رگولاتوری افزود: در باند فرکانسی 2600 مگاهرتز کنسرسیومی که در آن اولویت با دارندگان پروانه تلفن همراه و بیسیم ثابت خواهد بود میتوانند متقاضی پروانه باشند و در باند 3500 مگاهرتز همه دارندگان پروانه میتوانند متقاضی دریافت پروانه بوده و در آن سهیم باشند.