به گزارش
گرداب به نقل از آرش بکر، رشد سالانه این بازار هم در گزارش مذکور تا سال 2023 حدود 15.7 درصد پیشبینی شده که در نوع خود جالب توجه است.
اینترنت اشیا منجر به شکلگیری شبکهای از اشیای فیزیکی مختلف خواهد شد که اتصال وسایل الکترونیکی، خودروها، ساختمان ها، لوازم خانگی و تقریبا هرچیز دیگری را به اینترنت ممکن می کند. زیرساخت های اینترنت اشیا نظارت و کنترل بر اشیا و لوازم مختلف را از راه دور ممکن می کند و از این طریق حجم بیسابقهای از دادهها تولید خواهد شد.
افزایش استفاده از گوشیها، تبلت ها و حسگرها بازار اینترنت اشیا را در سال های آینده پررونق میکند و نتیجه این امر از راه رسیدن خانهها، شهرها و دیگر ابزار هوشمند خواهد بود، البته مهمترین چالش برای بازار اینترنت اشیا نبود استاندارد صنعتی فراگیر و نگرانی های مربوط به حفظ امنیت و حریم شخصی خواهد بود.
در گزارش Credence Research بازار مذکور به شدت رقابتی توصیف شده و برترین شرکتهای فعال در آن عبارت بودهاند از مایکروسافت ،گوگل، سیسکو، آی بی ام و سامسونگ. همچنین پیش بینی شده برخی شرکت ها برای گسترش فعالیت خود در این زمینه در سال های آینده به راه اندازی سرویس های کلود جدید و همین طور خرید برخی شرکتهای نوپای خلاق روی آورند.